Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Astro'n'out nāk klajā ar jaunu videoklipu singlam Tuvāk

Grupa Astro’n’out nākusi klajā ar jaunu videoklipu singlam Tuvāk. Klipu veidojis režisors Mārtiņš Grauds (f/s TANKA), kopā ar operatoru Jurģi Kminu, horeogrāfi Elīnu Breici, (Dejas Anatomija), kostīmu mākslinieci Ingrīdu Zāberi un montāžas režisoru Andri Grantu.

"Bija patīkami pēc ilgāka pārtraukuma strādāt ar mūzikas klipu, jo īpaši tamdēļ, ka komanda bija lieliska un pati dziesma Astronautiem, manuprāt, ir ļoti izdevusies. Paldies grupai par uzticēšanos - piedāvāju savu redzējumu, dažas idejas atmetām un beigās palikām pie divām vadlīnijām klipā: Māras nakts brauciens, kas sasaucas ar dziesmas suģestējošo ritmu un viņas metaforiskās vīzijas par kādreiz pašas piedzīvoto,“ stāstīja M.Grauds.

Dejas kustības ko veidojusi horeogrāfe Elīna Breice, klipā atspoguļo skaņdarba lirikas emocionālo paleti. „Liekot par pamatu atslēgvārdus tuvāk un vēlreiz, vēlējāmies, lai klipa vizuālā valoda papildinātu to meitenīgo sajūtu, ko Māra ir atradusi dziesmā. Klipu filmējām divas garas un slapjas naktis Tukuma apkaimē. Operators Jurģis Kmins eksperimentēja ar dažādiem oldskūlīgiem trikiem, lai kadru padarītu maģiskāku un dejotāju Evitas un Evas kustības Ingrīdas Zāberes tērpos vēl ēteriskākas. Vilks nav mūsu, tas ir lietuvietis," stāstīja M.Grauds.

Kā zināms, Tuvākt ir jau ceturtais radio singls no novembrī iznākušā albuma Lauvas, kurš nominēts arī Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvai 2012 kategorijā Labākais poproka albums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko