Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga
Paralēli kluba darbībai Fono rīko arī bezmaksas mūzikas festivālu Fono Cēsis Cēsu pilsētas svētku ietvaros

Fonoklubs 9 gadu jubileju atzīmē ar Pienvedēja piedzīvojumiem un 9 dīdžeju komandu

Cēsu Fonoklubs tradicionāli svinīgā gaisotnē 13. un 14. oktobrī atzīmēs savu devīto dzimšanas dienu, dāvinot gan bezmaksas koncertu ar grupu Pienvedēja piedzīvojumi, gan pie skaņu pults liekot visus kluba rezidentdīdžejus, portālu Diena.lv informēja kluba pārstāvji.

Sestdien Fonoklubs apmeklētājiem dāvina bezmaksas koncertu ar pašmāju roka trio Pienvedēja piedzīvojumi, kā arī ballīti ar pieredzējušo dīdžeju, producentu, un Ritma institūta dibinātāju DJ Ai-Va, bet svinības tiks sāktas jau piektdien, 13. oktobrī, tās atklājot teju visiem Fonokluba pastāvīgajiem dīdžejiem. Pie pults stāsies Mārtiņš Pavasaris, DidzisKO, Reinis Reķis, Dāvis Bush, djWNP, diskotēka Šmārcis piedāvā…, Jānis Vīksna, kā arī Fonokluba programmas direktors Marts Sildniks jeb dīdžejs Radikālis.

"Kas attiecas uz Fonokluba dzimšanas dienu, tad mums ir divas tradīcijas – rezidentu vakars, kā arī svinīgā atmosfēra, kurā uzpucējamies paši un aicinām tā darīt arī apmeklētājus, līdz ar to šogad bez izņēmumiem gaidām ciemos ļaudis svinīgās drānās," informēja kluba programmas direktors Marts Sildniks.

Kaut arī Fonoklubs savu darbu sāka senāk, 9 gadi ir aizvadīti pašreizējās telpās Rīgas ielā 47, Cēsīs. Paralēli klubam Fono rīko arī mūzikas festivālu Fono Cēsis. Agrāk starp rīkotajiem pasākumiem ierindojās arī mūzikas un sporta festivāls Fonofest, kas savu darbību pārtrauca 2012. gadā.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko