Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Aktrise Halle Berija gaida mazuli

****46 gadus vecās Holivudas aktrises Halles Berijas un viņas līgavaiņa Olivera Martineza ģimenē gaidāms pieaugums, vēsta ārzemju mediji.

„Mēs varam apstiprināt, ka Hallei Berijai un Oliveram Martinezam būs bērns,“ izdevumam E!News apstiprināja aktrises pārstāvis. Aktrises grūtniecībai rit otrais trimestris. H.Berijai šis būs otrais mazulis – pirmā meita Nālija ir piecus gadus veca.

Kā zināms, H.Berija ar 47 gadus veco franču aktieri sāka satikties pēc filmēšanās kinolentē Dark Tide. Pāris saderinājās vairāk nekā pirms gada.

Šobrīd H.Berija ir arī iesaistījusies neglītā tiesas prāvā ar savu bijušo draugu Gabrielu Obri par abu piecgadīgās meitas Nālijas aprūpi. Vēl nesen tiesa ASV ģimenes tiesa lēma, ka aktrisei savam bijušajam draugam G.Obri alimentos jāmaksā 20 000 ASV dolāri mēnesī. Aktrise un modelis tiesāties sāka 2010.gada martā pēc tam, kad abi nolēma pārtraukt savas attiecības. 35 gadus vecais modelis toreiz iesniedza prasību tiesā pret H.Beriju, pieprasot aktrisei lielu ikmēneša maksājumu saistībā ar meitas aprūpes izdevumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko