Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks
SPIEDIENAM šis ir īpašs mēnesis, jo radošā apvienība svin savu septiņu gadu jubileju, tāpēc improvizācijas izrādes solās būt vēl enerģiskākas

Decembrī improvizācijas šovā SPIEDIENS Reinis Nitišs un Jānis Baumanis

Š. g. 7. un 8. decembrī improvizācijas šovā SPIEDIENS piedalīsies autobraucēji Reinis Nitišs un Jānis Baumanis, kuri nebremzē un no izaicinājumiem nebaidās.

Šovs veidots vairākos īsos, humoristiskos, iepriekš nesagatavotos skečos, kuru galvenās vadlīnijas ietekmē skatītāji. Decembra šovos uz skatuves improvizēs Sanda Dejus, Oskars un Juris Kozlovski, Kaspars Breidaks, Krišjānis Caune un Mārcis Viļums. Aktieri arī pārbaudīs, vai šova īpašie viesi, kuri autorallijos brauc ātri un dinamiski, pieņemot lēmumus sekunžu simtdaļās, tādi paši būs uz skatuves.

7. decembra šova viesaktieris - autobraucējs Jānis Baumanis atzīstas, ka dalība šovā ir izaicinājums: "Vienmēr esmu tiecies pēc jauniem piedzīvojumiem! Šāda veida uzstāšanās būs pirmo reizi, kā būs to redzēsim, bet sajūtas ir patīkamas. Ik dienu sanāk improvizēt, protams, arī šī brīža dzīves galvenajā sastāvdaļā - sacensībās!”­­

Savukārt 8. decembra viesis, rallijkrosa autobraucējs Reinis Nitišs stāsta: “Nezinu vai improvizējis, bet uzstājies auditorijas priekšā esmu. Protams, stresiņš pirms tam ir, bet kad visu izdari, ir gandarījuma sajūta. Jāiet ārā, jārunā un jābūt pašam par sevi!”

Decembra šovi notiks koncerthallē Godvil, Brīvības gatvē 214b. Biļetes pieejamas - spiediens.com

15. decembrī gaidāma arī improvizācijas teātra Lifts izrāde, kurā Mārcis Viļums, Kaspars Breidaks, Gatis Kurzemnieks, Līga Putniņa un Kaspars Žūriņš skatītājiem dāvās dziļu un plašu stāstu pasauli ar dramaturģijas elementiem. Biļetes uz garās formas izrādi iespējams iegādāties šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko