Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Dūdiņa un citi mīluļi no patversmes grib nokļūt īstās mājās

Arī šonedēļ vēstām par mājdzīvniekiem, kuri nonākuši patversmēs un tīko nokļūt pie mīlošiem saimniekiem. Palīdzēsim viņiem atrast mājas!

Top komentāri

Ruta
R
Kapec Latvija pensionari un vinu tuvinieki neiziet ielas ar protesta demonstracijm pret valdibas politku, kura 26. gadus veic genocoidu pret latviesu tautu? Dzemma Skulme jau zelojas ka vina nespej nomaksat nekustama ipasuma nodokli un domaju, ka vina nesanem niekak 300 eiro pensiju menesi, bet kadus 800 eiro menesi. Cik ilgi latviesi vel pielaus ka Rumpis, Vikene, Zatlers, Berzins, Vejonis, deputati, ieredni, ministri...diplomati, un visi viniem lidzigie kretini izlaupa Latvijas valsti un apzog lidzpilsonus??? Kapec netiek atcelti likumi, piemeram, Par diplomatu izdiena spensijam, kuru izlpbeja komunisti Sandra Kalniete un Maris Riekstins, lai apmierinatu savu egoismu, alkatibu, ja kas, sada likuma Par diplomatu izdienas pensijam nav neviena ES valsti un ari nekur pasaule citas valstis. Ir jaatcel visi likumi, kuros ir iestradatas prezidentu, politku, ministru, ierednu, diplomatu preivlegijas un socialas garantijas kadas nav nodrosinatas Latvijas visiem iedzivotajiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko