Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Edavārdi izdod jaunu dziesmu Netīri trauki

Reperis Edavārdi izdod jaunu dziesmu Netīri trauki sadarbībā ar Kristīni Prauliņu.

Šogad Edavārdi ir jau paspējis izdot divus singlus – Būt laimīgam un Stragls ir liels. Edavārdi ir bijušas vairākas veiksmīgas sadarbības ar Kristīni Prauliņu 2017. gadā albumā Īstas acis, populārākā no tām dziesma Viss ir sarežģīti. Šovasar abi izpildītāji būs redzami komandā ar Very Cool People un reperi ansi, izpildot speciāli sagatavotu koncertprogrammu Pa Apli. Labas ziņas arī tiem, kuri nevar sagaidīt vasaru – 27. aprīlī Edavārdi uzstāsies Valmierā klubā Tinte, kā arī būs redzams Arēnā Rīga labdarības pasākumā Vienoti par iespēju 7. maijā.

"Tikai nepāprotiet – man patīk mazgāt traukus. Paskatoties uz to, ko mēs, pieauguši cilvēki, darām, kad saule noriet, sapratu, ka dienas beigās mēs joprojām esam bērni, kuri izmanto katru iespēju izrauties no ikdienas režīma. Uzreiz sajutos par pāris gadiem jaunāks, tāpēc neesi pārsteigts, ja arī turpmākajos mēnešos no manis dzirdēsi jaunas dziesmas," komentē pats autors.

Par singla Netīri trauki muzikālo pavadījumu ir parūpējies bītmeikeris Noitro (Edgars Trops), savukārt par vokālu ierakstu un skaņas apstrādi rolands če. Tuvākajā laikā dziesma būs atrodama visos populārākajos straumēšanas servisos, tai skaitā arī Tidal.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko