Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Filmai Varenais no Oza zemes veidos turpinājumu

Filmu studija Disney pasūtījusi turpinājumu režisora Sema Raimi jauniznākušajai lentei Oz the Great and Powerful (Varenais no Oza zemes).

Izklaides žurnāls Variety vēsta, ka arī jaunajā filmā galvenās lomas būs atvēlētas Džeimsam Franko, Milai kunisai, Mišelai Viljamsai un Reičelai Veisai, bet scenārija autors būs Mičels Kapners.

Varenais no Oza zemes ir 1939.gada filmas The Wizard of Oz (Oza zemes burvis) priekšstāsts. Tomēr jaunajās filmās nedrīkstēs izmantot atpazīstamus priekšmetus no oriģinālās kinolentes, piemēram, Dorotijas rubīnsarkanās kurpītes, jo tiesības uz vecāko filmu pieder citai studijai - Warner Bros.

Raimi atzina, ka sākotnēji viņu esot "biedējis" Visvarenā no Oza zemes scenārijs, jo neesot bijis pārliecināts, kā slavenās 1939.gada filmas fani reaģēs uz priekšstāstu.

"Es biju nobijies, patiesībā es izjutu šausmas, jo oriģinālais Oza zemes burvis ir tik iemīļots un cilvēki negrib, lai kāds sāktu spēlēties ar viņu visdārgākajām bērnības atmiņām," teica režisors. "Tāpēc es kādu laiku no scenārija turējos pa gabalu. Taču vēlāk, kad vajadzēja meklēt scenāristu citam projektam, es ieraudzīju scenāriju uz sava galda un izlasīju to. Es iemīlējos šajā stāstā."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko