Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Nedēļas nogalē zoodārzā būs Dzīvnieku dienas

Sagaidot Rīgas Zooloģiskā dārza 103 gadu pastāvēšanas jubileju, šajās brīvdienās – 3. un 4. oktobrī divpadsmito  reizi tiks rīkotas _Dzīvnieku dienas. K_ā ierasts gan Rīgā, gan arī filiālē Cīruļi īpaši ciemos tiek aicināti tie apmeklētāji, kuri visu savu mūžu ir popularizējuši dzīvnieku pasauli - tie, kuru vārdā vai (un) uzvārdā ir kāda dzīvnieka nosaukums

Populārāko dzīvnieku īpašvārdos noskaidros jau 3. un 4. oktobrī. Īpašajiem apmeklētājiem, kuru vārdā vai uzvārdā būs atrodams dzīvnieka nosaukums (uzrādot personu apliecinošu dokumentu), saņems 50% atlaidi no pamatcenas ieejas biļetei Rīgas Zooloģiskajā dārzā vai filiālē Cīruļi! Ja dzīvnieka nosaukums nav latviešu, bet citā valodā, tad papildus nepieciešams nokopēt atbilstošo vārdnīcas lapu (vai izdrukāt no ticama interneta avota), kurā ir pierādāma tulkojuma saistība ar dzīvnieka nosaukumu.

Sestdien un svētdien Žirafu mājā plkst. 12.00-17.00 darbosies izzinošā darbnīca Cik dažādi gan esam, kurā ikviens zoodārza apmeklētājs varēs piedalīties dažādās prāta spēlēs, iepazīt daudzveidīgus dzīvnieku “apģērbus”, kā arī, sarunās ar zoodārza speciālistiem, izzināt dzīvo radību atjautīgos pielāgojumus cīņā par izdzīvošanu.

Pērn Dzīvnieku dienas apmeklēja 729 apmeklētāji, kuru vārdā vai uzvārdā rodams dzīvnieka nosaukums. Viņi pārstāvēja 74 dzīvo radību sugas. Centīgākie bija Lāči, Baloži un Zaķi, savukārt tiem cieši sekoja Gaiļi, Ūdri, Gulbji, Ērgļi, Kaķi un Auni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko