Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

GACHO nāk klajā ar jaunu singlu un video Tava pasaule

Pašmāju mūziķis GACHO prezentējis savu jaunāko singlu Tava Pasaule kopā ar dziesmas oficiālo videoklipu.

„Dziesmas būtība ir iedrošināt cilvēkus priecāties un vairāk fokusēties uz savu dzīvi un sev mīļām lietām - vaļaspriekiem, mīļajiem cilvēkiem un attiecībām ar tiem, tā vietā, lai lieki stresotu un kristu panikā par lietām un sīkumiem, kas viņus dzīvē visbiežāk tā arī neskars,“ norāda videoklipa veidotāji. Videoklips uzņemts, izmantojot GACHO mobilo tālruni Samsung Galaxy Note II.

"Cilvēki mūsdienās pārāk daudz interesējas un pārdzīvo par lietām, kas uz viņiem neattiecas, vai tas būtu streiks Mongolijā, vai, piemēram, kāda pašmāju nezināma zvaigzne ir ievietojusi internetā bildi ar pārāk pikanti atkailinātu dekoltē", tā par dziesmas ideju saka GACHO. "Rezultātā sanāk, ka cilvēki beigu beigās ir tik pārņemti ar šādu lietu apspriešanu, ka metaforiski viņi sāk dzīvot nevis savu, bet citu cilvēku dzīvi. Tāpēc gribējām dziesmā aicināt vairāk filtrēt to, ko viņi laiž sevī iekšā, par ko pārdzīvo, atsijā svarīgās lietas no mazsvarīgajām, pietaupa savus un citu cilvēku nervus un koncentrējas uz savu mērķu sasniegšanu."

Tava Pasaule ir noslēdzošais skaņdarbs no GACHO veidotās iedvesmojošo singlu triloģijas Es mīlu dzīvot. Visus triloģijas skaņdarbus - Kas Tu Esi?, Mazāk Guli un Tava Pasaule producēja zviedru producents Gameboii, kas ikdienā strādā ar tādiem mūziķiem kā Eric Turner un Lazee.

"Mums bija patiess prieks šo dziesmu triloģiju veidot kopā ar vienu no lielākajiem Zviedrijas urbānās mūzikas talantiem Gameboii un ļoti ceram, ka šī sadarbība arī turpināsies nākotnē. Darbu pie Tava Pasaule aizsākām precīzi pirms gada un gada laikā šī dziesma tapa savādāka nekā iepriekšējās divas - tā ir mierīgāka, čilīgāka un lielāks uzsvars aiziet uz melodiju, par cik tā ir vairāk tāda kā outro veida dziesma šim skaņdarbu trio," skaidro GACHO.

Tava pasaule vārdu autori ir GACHO (Gatis Irbe), Kaspars Jansons. Videoklipa veidošanā piedalījušies - operatori Jānis Jēkabsons, GACHO, Kaspars Jansons, par montāžu un krāsu korekciju atbildīgais: Jānis Jēkabsons (BlackMarketVideos), piedziedājuma balsi ieskaņojis Pēteris Upelnieks, videoklipa scenārija autori ir GACHO un K.Jansons. Mūzikas un aranžijas autori: Jeff "Gameboii" Roman, Jānis "Fakts" Šmēdiņš, GACHO, K.Jansons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko