Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Jaunā viļņa konkursa dalībnieki izpildīs pasaules hitus

Trešdienas vakarā Dzintaru koncertzālē norisināsies_ Jaunais vilnis 2012 _pirmās konkursa dienas koncerts, kura laikā uz skatuves kāps Krievijas estrādes dziedātāji, bet konkursa dalībnieki izpildīs pasaulē pazīstamus hitus. Konkursa pirmā diena tiks atklāta ar tādu pazīstamu estrādes mākslinieku kā Alsu, Timati, grupas _Gorky Park _agrākā līdera Aleksandra Maršala, Timura Rodrigeza, Larisas Doļinas un daudzu citu uzstāšanos.

Uz skatuves kāps arī Eirovīzijas konkursa pārstāves no Krievijas Buranovas vecmāmiņas. Konkursa pirmās dienas īpašais viesis būs 80.gados populārais dziedātājs Riks Estlijs.

Konkurss turpināsies ceturtdien, un šajā dienā konkursa dalībnieki izpildīs savas valsts populārākos singlus. Uz skatuves koncerta laikā uzstāsies arī Krievijas rokmūzikas leģendas Mašina vremeņi, Akvarium un daudzi citi.

Konkursa trešās dienas koncerts tiks rīkots 28.jūlijā, savukārt svētdien, 29.jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks konkursa Jaunais vilnis galā koncerts un uzvarētāju apbalvošana.

Šogad konkursā par balvām tajā cīnās 16 grupu un izpildītāju no 14 valstīm, kuru vidū ir ne tikai bijušās PSRS republikas, bet arī Izraēla, Itālija, Ķīna, Meksika un Nigērija. Konkursa balvu fonds ir visai iespaidīgs - 1. vietas ieguvējs saņems - 50 000 eiro, 2. vietās ieguvējs - 30 000 un 3. vietas ieguvējs - 20 000 eiro.

Jau ziņots, otrdien, 24.jūlijā notika konkursa atklāšanas pasākums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko