Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kā attiecībās ar mīļoto izvairīties no konfliktiem

Kā gan partnerattiecības var veidoties harmoniskas, ja tajās ir nemitīgi strīdi, domstarpības, konflikti un pārmetumi? Ajūrvēdas speciāliste Inga Ruņģe atklāj, kā ikdienā izvairīties no konfliktsituācijām ar savu otro pusi un atgādina, ka attiecībās tieši sieviete ir tā, kurai jāmācās apvaldīt savas emocijas!

Nenosodi savu otro pusi

Lai attiecībās ar mīļoto neveidotos liekas domstarpības, sieviete savu partneri nedrīkst nosodīt. „Tad, ja kaut kas neapmierina, to ar savu otro pusi ir jāizrunā! Sieviete savu neapmierinātību nedrīkst noklusēt, jo šādi viņai domās veidojas aizspriedumi un dusmas, bet tiklīdz sievietē rodas kādas negatīvas emocijas, vīrietis to ar laiku izjūt.

Tādēļ ir ļoti būtiski gan domās, gan vārdos, gan darbos būt savam vīrietim uzticīgai un visu, kas neapmierina, ar viņu izrunāt,” pārliecināta Inga Ruņģe.   

Tad, ja rodas kādi pārpratumi, sievietei savam partnerim jāpajautā „Vai tu man, lūdzu, varētu izskaidrot, kādēļ tā iznāca?” Turklāt savu jautājumu ir jāprot noformulēt tā, lai vīrietis nejustos aizskarts. Tā kā sievietes ir ļoti emocionālas, tieši viņas ir tās, kurām jāmācās savas emocijas savaldīt!

Nedusmojies uz vīrieti par savām neveiksmēm darbā

Vīrieša dzīves uzdevums ir sevi realizēt darbā, savukārt sievietes – būt pavarda sargātājai. Kā stāsta ajūrvēdas speciāliste, bieži vien konflikti ģimenēs rodas tādēļ, ka sievietes nespēj pārstāt domāt par darbu un pārnākot mājās nokaitinātas, visas negatīvās emocijas izgāž uz vīru. 

„Esot mājās, sievietei ir jāiemācās vairs nedomāt par darbu un jākļūst labai, mīļai un tādai, kura var paraudāt uz sava vīrieša pleca. To sieviete drīkst atļauties, bet nikni izgāzt dienas laikā sakrājušās dusmas gan ne,” skaidro Inga Ruņģe.

Proti iesaistīt vīrieti savos darbos!

Vīrietim svarīgi, lai viņš mājās varētu atpūsties. Tomēr daļa vīriešu, vakarā apsēžoties pie televizora, zaudē interesi par visu citu apkārt notiekošo, kamēr sieviete ar saviem pienākumiem paliek viena. Šajā gadījumā sievietei ir jāmāk otro pusi iesaistīt savos darbos!

„Vari viņam pieiet klāt un pajautāt: „Vai vari man, lūdzu, palīdzēt nomazgāt traukus, jo šodien man tam tiešām vairs nav spēka”, vai arī palūgt: „Vai tu varētu ielikt mazgāties veļu?”

Tomēr atceries, ka tad, ja vīrietim uztici kādu pienākumu, tev ir jāizstāsta, kā tas darāms! Pretējā gadījumā, ja nebūsi viņam devusi norādījumus un tava otrā puse ieliks mazgāties sarkano veļu kopā ar balto, pēc tam viņam nedrīksti pārmest, ka visas drēbes iekrāsojušās rozīgas.

Vīrietim visu svarīgi pateikt pa punktiem – gan to, kā tu jūties, gan to, kā kas ir jādara! Pretējā gadījumā, tā dēļ, ka līdz galam kaut ko nepateiksi, radīsies konflikti,” tā ajūrvēdas speciāliste.

 Raksts tapis sadarbībā ar SieviešuKlubs.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko