Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kooperatīva biedrs Rudulis

 Viņš ir gudrs, komunikabls, pieklājīgs. Vasaras sākumā Rudulis pie dzīvojamo māju kooperatīva Bāka2 darba telpām Purvciemā nokrita kā no gaisa. Viņš ienāca iekšā un savā kaķu valodā teica – mjau, man te patīk! Kooperatīva priekšsēdētājs Sergejs Sidorko atceras: «Arī mums runcis iepatikās. Darbinieces Ruduli pabaroja, kaķis izgulējās, bet vakarā viņš bija jāizliek ārā, jo telpas pieslēgtas signalizācijai. Turpmāk Rudulis nāca un gāja, un mēs ievērojām, ka sākām biežāk smaidīt. Arī apmeklētāji priecājās par pieglaudīgo runci.»

Tuvojās rudens, Rudulim neizdevās atrast saimnieku, un radās ideja ārpusē uzcelt kaķu mājiņu. Bāka2 galdnieks to uzmeistaroja no dažādiem materiālu pārpalikumiem. Sidorko smejas, ka Rudulis tagad ir kooperatīva biedrs, jo viņam ir sava dzīvojamā platība. Pa dienu runcis izguļas Bāka2 darbinieku kabinetos, bet naktī dodas medībās un guļ pats savā mājiņā, kur ieklāta silta sega un atvests siens.

Lasītāji mums nereti raksta par to, kā no dažādām iestādēm trenc projām četrkājainos bezpajumtniekus, kā viņus iemūrē pagrabos, neļaujot tur siltumā pārlaist ziemu. Cilvēki aizmirst par to, cik dzīvnieki spēj daudz pastāstīt ne tikai par sevi, bet arī par mūsu attiecībām un par mums pašiem. Aizmirst, ka brīvprātīga labdarība ļauj mazināt ciešanas un palīdz mums kļūst labākiem un pasaulei atvērtākiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko