Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Maikla Džordana īpašumu pārdod par 29 miljoniem dolāru

Par nieka 29 miljoniem ASV dolāru Čikāgas pievārtē, Mičiganas ezera tuvumā tiek pārdots slavenā basketbolista Maikla Džordana īpašums, ziņo ārzemju mediji.

Piecus gadus pēc šķiršanās no basketbola zvaigznes viņa sieva Huanita nolēmusi pārdot māju un zemi, kuru Maikls iegādājies savos karjeras ziedu laikos. M.Džordans patlaban jau aizrāvies ar nākamo projektu – jaunas dzīvesvietas celtniecību Floridā, kurā viņš iecerējis apmesties ar savu saderināto, modeli Ivettti Prieto.

Pārdošanai izliktajā Džordanu villā ir deviņas guļamistabas, 15 vannasistabas, pieci kamīni, viesu māja, baseins, trīs garāžas un, protams, sava basketbola zāle, ziņo portāls Zillow.com. Īpašumam apkārt uzcelts žogs, kurā var iebraukt pa vārtiem, uz kuriem atveidots slavenais basketbolista kārtas numurs 23.

Maikls no Huanitas izšķīrās 2006.gadā, un šķiršanās rezultātā viņa sieva saņēma 168 miljonu ASV dolāru lielu kompensāciju, vēsta portāls radaronline.com.

Patlaban leģendārais Chicago Bulls spēlētājs ir saderinājies ar kubiešu izcelsmes modeli, kuru bildinājis pērn Ziemassvētku vakarā.

1,2 ha lielo īpašumu Floridā M.Džordans iegādājies 2010.gadā, un uz tā jau ir uzcelta dzīvojamā māja kopā ar apsarga un viesu māju, kā arī baseins. Basketbolists īpašuma paplašināšanai nesen iegādājies blakus zemes gabalu, par kuru samaksājis 4,8 miljonus ASV dolāru.

Pārdošanai izliktā Džordanu īpašuma fotogrāfijas var aplūkot šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko