Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Maikls Kors un Halle Berija vāks līdzekļus Āfrikas bērnu maltītēm

Holivudas aktrise Halle Berija kopā ar dizaineru Maiklu Korsu nolēmuši iesaistīties ANO Pasaules pārtikas programmā, vācot līdzekļus Āfrikas trūcīgo bērnu maltītēm.

Akcijas Watch Hunger Stop ietvaros par 295 ASV dolāriem tiks pārdoti M.Korsa radītie pulksteņi, savukārt H.Berija piedalīsies akcijas reklamēšanā. Katrs pārdotais pulkstenis nodrošinās maltītes 100 Āfrikas bērniem.

Pasaulslavenais dizainers M.Kors, kurš patlaban piedalās arī televīzijas šova Project Runway žūrijā, atzinis, ka akcijā lūdzis aktrisi iesaistīties, jo vēlējies partneri, kas “līdzi justu pasaulei, būtu lieliska māte, kā arī neticami valdzinoša un eleganta”.

Aktrise savukārt atzina, ka labprāt piedalās akcijā, jo vēlas atbalstīt mātes, kuras nespēj nodrošināt saviem bērniem pienācīgu aprūpi un pārtiku.

“Es jūtos fantastiski,” CNN atzina 46 gadus vecā aktrise, kura šobrīd ir otrā bērna gaidībās. “Šis (gaidības – red.) ir kļuvis par lielāko manas dzīves pārsteigumu, ja jāsaka atklāti. Man likās, ka tas vairs nav iespējams. Tas ir liels un brīnišķīgs pārsteigums,”sacīja H.Berija.

Pagājušajā nedēļas nogalē, lai akcijas Watch Hunger Stop ietvaros atzīmētu savas sadarbības sākumu, M.Kors un H.Berija Ņujorkā sarīkoja īpašas pusdienas, kurās piedalījās daudzas slavenības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko