Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Medmāsas pašnāvībā vainotos dīdžejus nopratināšot policija

Austrālijas dīdžejus, kuru viltus zvans tiek vainots Karaļa Edvarda VII slimnīcas medmāsas pašnāvībā, iespējams, nopratinās Londonas tiesībsargi, vēsta ārzemju mediji.

Lielbritānijas policija ir lūgusi Austrālijas Jaundienvidvelsas štata policijas palīdzību izmeklēšanā, kas ierosināta saistībā ar 46 gadus vecās medmāsas nāvi, ziņo izdevums Guardian.

Kā zināms, Londonas Karaļa Edvarda VII slimnīcas medmāsa Džasinta Saldana izdarījusi pašnāvību neilgi pēc tam, kad atklātībā nākušas ziņas, ka diviem Austrālijas radiostacijas 2Day FM raidījuma vadītājiem izdevies telefonsarunā ar slimnīcu noskaidrot detaļas par Kembridžas grāfienes Ketrīnas veselības stāvokli. Dž.Saldana esot bijusi tā, kura savienojusi dīdžejus Melu Greigu un Maiklu Kristianu ar medmāsu, kas izklāstījusi ziņas par prinča Viljama sievas veselības stāvokli.

Abi raidījuma vadītāji uz Londonas karaļa Edvarda VII slimnīcu piezvanīja, uzdodamies par Viljama vecmāmiņu Lielbritānijas karalieni Elizabeti II un viņa tēvu, troņmantnieku princi Čārlzu.

Patlaban abi dīdžeji kuri sākotnēji lielījās ar sava viltus zvana panākumiem, bet pēc medmāsas pašnāvības saņēma ārkārtīgi daudz iedzīvotāju pārmetumu un pat draudus, ir atstādināti no savu pienākumu pildīšanas un saņemot psiholoģisko palīdzību. Raidstacijas 2Day FM māteskompānijas Southern Cross Austereo pārstāvis Rīss Holerans paziņojis, ka šobrīd pastāvot bažas par M.Greigas garīgo veselību, jo viņa ārkārtīgi pārdzīvojot notikušo. „Pastāv reālas bažas, ka viņa varētu nodarīt sev pāri, un neviens no nevēlas,“ sacījis R.Holerans.

Pēc notikušā daudzi raidstacijas reklāmdevēju atteikušies izvietot 2Day FM ēterā sludinājumus. Rezultātā raidstacija paziņojusi, ka tuvākajā laikā sludinājumus un reklāmas nepārraidīs.

Austrālijas komunikāciju ministrs Stīvens Konrojs savukārt paziņojis, ka viltus zvana gadījumu izmeklēšot Austrālijas neatkarīgais mediju regularos, kas saņēmis sūdzības notikušā sakarā. Tā esot regulatora kompetence, vai šī gadījuma sakarā ir jāierosina izmeklēšana, S.Konroja teikto citē portāls news.com.au.

Kā zināms, britu karaliskā ģimene decembra sākumā apstiprinājusi ziņas, ka princis Viljams un viņa sieva Ketrīna gaidot pēcnācēju. Kembridžas grāfiene grūtniecības toksikozes dēļ pagājušajā pirmdienā tika ievietota Karaļa Edvarda VII slimnīcā, kur uzturējās līdz ceturtdienai.

Šajā nedēļas nogalē, kā ziņo britu mediji, Ketrīnas veselības stāvoklis esot atkal pasliktinājies, kā dēļ princis Viljams palicis mājās pie slimnieces, atceļot vairāku pasākumu apmeklējumu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko