Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Noskaidroti ielūgumu uz filmu Dubultie svešinieki ieguvēji!

Seko Diena.lv sociālajos tīklos Draugiem.lv, Twitter un Facebook, iesaki Diena.lv ziņas arī draugiem un laimē vērtīgas balvas!

No tiem, kuri ieteica šo ziņu kādā no minētajiem sociālajiem tīkliem ar iespēju laimēt divus ielūgumus uz dokumentālās filmas Dubultie svešinieki kinoseansu 9. novembrī plkst.18.15, esam izlozējuši uzvarētājus - tie ir Inga Brizga, Sandra Vicinska un Jurģis @Heheeei. Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi.

No 26.oktobra kino Splendid Palace tiek demonstrēta VFS FILMS (Vides Filmu studija) veidotā jaunā dokumentālā filma Dubultie svešinieki, kuras režisors ir Uģis Olte. Filma ir kopprodukcija un veidota saadarbībā ar Gruzijas filmu studiju Sakdoc Film.

Filma stāsta par filmētāju no Ziemeļiem, kurš kopā ar fotogrāfi no Dienvidiem dodas uz svešu zemi. Tur mīt vēstures nogurdināti ļaudis un laiks tiecās sastingt, bet jebkura tikšanās ir greizais spogulis, lai ieskatītos pazīstamās acīs. Apvidus karte  ir bezgalīga lasāmviela, kurā var ierakstīt arī savu stāstu.

Skaņu celiņu filmai radījusi grupa Instrumenti, un  šis ir grupas pirmais veikums filmu mūzikas žanrā, no kura tapis arī atsevišķs mūzikas albums Double Aliens, Albums šobrīd ir pieejams store.instrumenti.in un iTunes.

Režisors Uģis Olte ir pieredzējis VFS Films veidoto TV raidījumu un montāžas režisors, divu spēles īsfilmu autors. Dubultie svešinieki ir viņa ceturtā dokumentālā filma. Viņš veidojis vairākus godalgotos mūzikas video grupas Instrumenti dziesmām Dont Hold Onto Me un King Of The Wild Things, kā arī režisējis dažādus TV projektus: Ziemeļu puse, LV jaunatklāšanas raidījumu TE! un arhitektūras raidījumu Adreses.

Vairāk par filmas kinoseansu var lasīt šeit!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko