Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Piecas lietas, ko jūs nezinājāt par filmu Titāniks

Lai arī daudz un plaši ir aprakstīti filmas Titāniks panākumi un režisora Džeimsa Kamerona iecere tautā laist kinolenti nu jau trīsdimensiju formātā, varam saderēt, ka jūs bijāt palaiduši garām šos piecus, ar filmas izveidi saistītos, faktus:  

1.Di Kaprio gandrīz palaida garām iespēju tēlot Titānikā
21 gadu vecais aktieris savulaik ļoti negribīgi piekritis filmēties Titānikā, jo tobrīd viņu interesējušas daudz grūtākas raksturlomas, atzinis filmas režisors. Dž.Kamerons sacījis, kas tolaik tas bijis viņa galvenais uzdevums – pārliecināt aktieri, lai viņš stājas auditorijas priekšā un tēlo garā stipru varoni, kaut arī no malas varētu izskatīties, ka viņam nav jādara nekas, ziņo izdevums People

2. Filmēšanās notika siltā ūdenī
Dž.Kamerons atzīst, ka septiņu mēnešu ilgā filmēšana bijusi spraiga, taču, lai arī filmā tiek rādīts, ka kuģis grimst arktiskos ūdeņos, patiesībā aktieri filmēti aptuveni 26 C grādus siltā ūdenī. "Tas bija gluži kā baseinā," atzina režisors, piebilstot, ka ar visiem specefektiem filma esot papildināta vēlāk. 

3. Keitai Vinsletai un Leonardo di Kaprio netīk filmu skatīties vēlreiz
"Mans amerikāņu akcents ir šokējošs," atzinusi britu aktrise, stāstot, ka šo 15 gadu laikā kopš Titānika pirmizrādes viņa esot krietni uzlabojusi savu aktiermeistarību. "Es skatos uz sevi Titānikā un vēlos, kaut būtu varējusi visas šajā laikā iegūtās zināšanas izmantot jau tad," pauda K.Vinsleta. Dž.Kamerons arī atzinis, ka L.di Kaprio, noskatoties fragmentu no filmas 3D versijas, neesot bijis sajūsmā par sevi – viņš toreiz tāds zeņķis vien esot bijis, režisoram sacījis aktieris. 

4.Vinsletai filmēšanas laikā vajadzējis noskūt roku
Brīdī, kad K.Vinsletas varone gatavojas nolēkt no kuģa un viņas roku sagrābj di Kaprio varonis, kameru novietojuma un apgaismojuma dēļ varējis ieraudzīt pat vissmalkāko matiņu uz aktrises ķermeņa. Tāpēc režisors pavēlējis noskūt K.Vinsletas rokas. "Tas bija smieklīgi. Es to tiešām atceros," sacīja aktrise. 

5. Di Kaprio un Vinsleta labi sadarbojušies
Režisors atceras, ka abi filmas galvenie aktieri lieliski satikuši filmēšanas laikā, lai arī di Kaprio neesot pārāk izrādījis rūpes par aktrisi. Taču viss mainījies brīdī, kad abiem aktierim bija jāsāk filmēt zemūdens skati. Tai laikā di Kaprio jau esot bijis sertificēts nirējs, tāpēc viņš neesot pametis aktrisi ne uz soli un patiesi rūpējies par aktrises drošību, atzinusies K.Vinsleta. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko