Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīgas klubi piedāvā sagaidīt pasaules galu

Par godu pasaules galam, kas saskaņā ar atsevišķu Maiju kultūras interpretētāju teikto, varētu pienākt šovakar, Rīgas klubi piedāvās dažādus tematiskos pasākumus.

Vecrīgas klubā Nabaklab norisināsies karnevāls Supervaroņi cīņā pret apokalipsi, kura apmeklētāji tiek aicināti apģērbties supervaroņu tērpos. Šajā vakarā uz kluba skatuves kāps leģendārā pankroka grupa Inokentijs Mārpls, indie grupa Murmansk no Somijas, kā arī viesi no Igaunijas - indie mūzikas pārstāvji Elephants From Neptune. Kluba mazajā zālē spēlēs DJ Knab un DJ Čmoks.

Toties klubā Melnā piektdiena paredzēts lielkoncerts Pasaules gals. To sāks melodiskā miroņmetāla grupa Lifeform, kam sekos thrash metāla komandas Collide priekšnesums. Uz skatuves kāps arī sludge/death metāla kvartets Diseim, blekmetāla un tautas mūzikas elementu eksperimentatori Urskumug, Latvijas dark/ death metāla pārstāvji Preternatural, roka un doom metāla izpildītāji Heaven Grey, kā arī industriālās un darkwave mūzikas projekts Dark Nexus. Pasaules gala lielkoncertu papildinās sadomazohistu šova Pain [PRO]Test dalībnieki ar savu jauno sāpju priekšnesumu Project:Torture.

Pasaules mūzikas krogā Bubamara pasaules gals tiks sagaidīts drum'n'bass ar triphopa un acid-jazz ritmos, ko klausītājiem piedāvās grupa Riga Metro, bārā Leningrad šo notikumu ieskandinās dīdžejmeiteņu duets manGo Ieva un Anna, bet klubā Space Dog svinēt apokalipsi aicinās Egons Reiters. Pasaules gala balle gaidāma arī klubā Pulkvedim neviens neraksta, kur apmeklētājus izklaidēs dīdžejs Dub:ra, bet klubā Coyote Fly, spēlējot DJ Aiva un DJ Jakobs on, tiks aizvadīts pasaules gals un sagaidīts Coyote ēras sākums.

Tāpat galvaspilsētas klubos šovakar norisināsies dažādi ar pasaules gala svinēšanu nesaistīti pasākumi, piemēram, klubā Depo jau septīto gadu notiks Solīds vakars, kurā uzstāsies grupa 7 pieauguši vīrieši un Dja Dja's Recordings. Koncertbārs Laternu stundā piedāvās Ziemas zaļumballi 3, kurā spēlēs grupa Avārijas brigāde un dīdžejs Roberts Ošiņš, Četros baltos kreklos uzstāsies grupa Rīgas viļņi, bet kafejnīcā Taka šovakar valdīs relaksēta atmosfēra - tur akustisko koncertu sniegs ģitārists Reinis Jaunais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko