Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Rīgas Zooloģiskajā dārzā tuvojas akcija Ziemas naktis

Rīgas Zooloģiskais dārzs no 14.decembra līdz 27.janvārim apmeklētājiem rīkos tradicionālo akciju Ziemas naktis, kad dārzs tiks ietērpts Ziemassvētku noskaņās.

Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad dienas tumšajās stundās ikviens varēs iepazīt un vērot dzīvnieku noslēpumaino pasauli, no plkst.16 līdz 19 par ieejas biļeti kasē samaksājot vienu latu, informēja Zooloģiskā dārza informācijas dienestā.

Šajā laikā apmeklētāji zoodārza naksnīgo burvību varēs baudīt līdz plkst.21, bet iekštelpu ekspozīcijas - Flamingu māja, Lauku sēta, Nīlzirgu māja, Žirafu māja, Tropu māja, Terārijs un Akvārijs - būs atvērtas līdz plkst.20.30.

Zoodārza centrā degs arī varens ugunskurs, kur varēs sasildīties, bet karstu tēju piedāvās vairākas kafejnīcas.

Zinātkārajiem apmeklētājiem būs iespēja doties Ziemas nakts ekskursijā gida pavadībā. Interesentiem un klausīties gribētājiem gan jāpiesakās savlaicīgi, jo gidu skaits ir ierobežots. Ekskursijas sāksies plkst.16 un 18. Ekskursija gida pavadībā paredzēta līdz 30 cilvēku lielai grupai, un gida pakalpojumu cena ir 30 lati. Ekskursiju gida pavadība var pieteikt, zvanot pa tālruni 67 518 669 vai rakstot uz e-pastu [email protected].

Ziemas naktis baudītāji aicināti tērpties laika apstākļiem atbilstošā apģērbā un apavos, lai pastaiga pa Zooloģisko dārzu nesagādātu vilšanos.

Arī ziemā zoodārzā dzimst mazuļi, tādēļ ikviens ar prieku un mīļumu varēs aplūkot pasaulē mazāko pērtiķīšu pundurkalitriksu pusaudzi Terārijā vai galago jeb bušbebiju pirmdzimto Tropu mājā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko