Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Sabiedrībā zināmi cilvēki Gardēžu dienās sacentīsies ēst gatavošanā

Šajā nedēļas nogalē, no 23. līdz 25.novembrim, tirdzniecības centra Domina Shopping Gardēžu dienu ietvaros notiks Gardēžu duelis, kurā vairāku restorānu šefpavāri sacentīsies ēst gatavošanas meistarībā ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem – uzņēmēju Gundegu Skudriņu, dziedātāju un itāļu valodas pasniedzēju Roberto un citiem. Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties degustācijās un nogaršot jaunākos beaujolais vīnus, kā arī baudīt gardākās kafijas šķirnes.

Pirmais Gardēžu dueļa raunds notiks piektdien, no plkst. 17.00 līdz 18.00, kad savu pavārmākslas meistarību apliecinās restorāna Vairāk Saules šefpavārs Endijs Bērziņš, G.Skudriņa, Gan Bei šefpavārs un itāļu valodas pasniedzējs Roberto. Savukārt otrajā Gardēžu dueļa raundā, sestdien, no plkst. 14.00 līdz 16.00, savās gardākajās receptēs un padomos ēst gatavošanā dalīsies restorānu Panda un Southern Fried Chicken galvenie pavāri kopā ar slavenībām.

Savukārt svētdien tirdzniecības centra gaiteņos būs iespēja iepazīties ar Gardēžu dueļa dalībnieku iecienītākajām receptēm un aplūkot foto izstādi ar šefpavāru un sabiedrībā zināmu cilvēku gatavotajiem ēdieniem.

Tāpat no 23. līdz 25. novembrim ikviens gardēdis varēs iegādāties Latvijā ražotas delikateses īpašā Gardēžu dienu tirdziņā, tostarp Vilhelma Ķuzes šokolādi, Sidrabjēra gaļas izstrādājumus, Ķeipenes piparkūkas, Kūkotavas un Ciemakukuļa beķerejas izstrādājumus, Saldus pārtikas kombināta saldumi, Mārtiņa Santa un Abavas vīna darītavu gardākos vīnus un citus.

Gardēžu dienu ietvaros bezmaksas vīna meistarklasēs labākie vīnziņi dalīsies ar padomiem, kā atpazīt un novērtēt labu vīnu un ar kādiem ēdieniem labāk tos baudīt.

Darbosies arī “kafijas skola”, kurā apmeklētājiem būs iespēja bez maksas apgūt kafijas gatavošanas prasmes un degustēt izcilākās kafijas šķirnes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko