Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Sācies tautas balsojums par iemīļotāko Čikāgas piecīšu dziesmu

Grupa Čikāgas piecīši jau pošas ceļam uz Latviju, kur to gaida Mūzikas ierakstu Gada balva par mūža ieguldījumu, kā arī šim notikumam veltīts koncerts Vēlreiz ar draugiem, vēsta Micrec pārstāvis Klāss Vāvere.

Tikmēr Gada balvas mājaslapā www.gadabalva.lv  ikvienam ir iespēja nobalsot par savu mīļāko Piecīšu dziesmu. Dziesma, kas saņems visvairāk balsu, 26. februārī skanēs Gada balvas šovā un divas dienas vēlāk – koncertā Palladium Rīga, kur, protams, neiztiks arī bez citām balsojuma favorītēm.

Grupas dalībnieki atzīst, ka augstais novertējums viņus ļoti savilņojis. Savās izjūtās dalās Armands Birkens: "Esmu no sirds pateicīgs, aizkustināts un priecīgs! Nevaru savu dzīvi iedomāties bez Piecīšu dziesmām. Tās ir rotājušas manu dzīvi no bērna dienām, un man ir patiess prieks, ka citiem tās arī patikušas!"

Tādēļ uzstāšanās Gada balvas ceremonijā un Palladium koncertā būs cieņas un mīlestības veltījums grupas faniem, kuri varēs vēlreiz dziedāt un dzīvot līdzi pašu izvēlētām dziesmām, ar kurām augušas vairākas latviešu paaudzes.

Pazudušais dēls vai Made in Latvia? Mīlestība vai Vecpiebalga? Man garšo alus vai Sekss ir labs? Balsot var šeit: www.gadabalva.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko