Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Seko Diena.lv un ej uz Olgas Rajeckas koncertu jaunajā festivālā BIGBANK LV Pērles

Seko Diena.lv sociālajos tīklos Draugiem.lv, Twitter un Facebook, iesaki Diena.lv ziņas arī draugiem un laimē vērtīgas balvas! 

Ceturtdien, 24.jūlijā, starp Diena.lv sekotājiem, kuri būs ieteikuši šo ziņu saviem sekotājiem, tiks izlozēti ielūgumi uz Olgas Rajeckas koncertu 24.augustā Dzintaru koncertzālē jaunā vasaras festivāla BIGBANK LV Pērles ietvaros 

Četras dienas, no 21. līdz 24. augustam, Dzintaru koncertzālē būs sastopamas īstas Latvijas pērles. Jaunajā vasaras festivālā BIGBANK LV Pērles katra diena būs veltīta kādai ievērojamai latviešu populārās mūzikas personībai. Festivālu atklās Raimonda Paula mūzikas vakars, otrās festivāla dienas zvaigzne – Laima Vaikule, un trešajā festivāla dienā Dzintaru koncertzāli pildīs Mārtiņa Freimaņa draugi un mūzikas cienītāji. 

Festivālu BIGBANK LV Pērles 24. augustā noslēgs Olga Rajecka. Pirmajā koncerta daļā skanēs gan labi pazīstamas Imanta Kalniņa dziesmas, gan pirmatskaņojumi no topošā albuma. Bet otrajā daļā Olga pārsteigs skatītājus ar jauno, tautiski dejisko programmu Buramdziesmas. Tie būs dziesmu un deju svētki ar VPDK Rotaļa, TDA Līgo, TDA Dzintariņš dejotāju, kā arī Laimas muzykantu, Baumaņu ģimenes, Riharda Lepera un Roberto Meloni piedalīšanos. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko