Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Siguldā - Ziemas festivāla noslēguma pasākumi

Sestdien Siguldā noslēdzas Ziemas festviāls, kura ietvaros līdztekus profesionālām sporta sacensībām tika piedāvāti mākslas un kultūras pasākumi, ziemīgi sportiskas aktivitātes un izklaides iespējas.

Galvenais Ziemas festivāla notikums - Ledus trašu zvaigznes un karaļi 9.martā sāksies plkst. 12.00 Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē, un tā ietvaros tiks rīkotas gan Latvijas čempionāta sacensības kamaniņu sportā un bobslejā, gan organizēti muzikālie sveicieni, paraugbraucieni skeletonā, nobraucieni ar pannām un lāpstām.

Pirmo reizi Siguldas novada iedzīvotāji un viesi aicināti ļauties brīnumainām pārvērtībām Ziemas festivāla karnevālā Nu tik būs krāsas!, kas sestdien sāksies plkst.18.00 Siguldas viesnīcas laukumā. Pasākuma ietvaros notiks karnevāla masku parāde, bet uz lielās skatuves uzstāsies bungu ritma grupa Samba De Riga, būs vērojami Ķīnas lauvu paraugdemonstrējumi, uzstāsies folkloras kopa Dandari un daudzi citi.

Apjomīgais Ziemas festivāla pasākumu cikls izskanēs ar mūsdienu tautas mūzikas apvienības Elkupe koncertu Siguldas novada Kultūras centrā, kas sāksies plkst.20.00. Koncerta ietvaros nebijušu skatījumu uz tādām mūzikas pamatvērtībām kā skaņa, troksnis, melodija un ritms piedāvās eksperimentālā rokgrupa Tesa, kas guvusi starptautisku ievērību neatkarīgās mūzikas telpā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko