Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Skandālu izraisa skaistumkaralienes paziņojums, ka Krievija ir ubadze

Pretrunīgu reakciju izraisījusi Krievijas pārstāves uzruna skaistumkonkursā Miss Earth. 24 gadus vecā konkursa dalībniece Natālija Pereverzeva no Krievijas savu valsti nosaukusi par ubadzi, kuru cenšas saplosīt mantkārīgi, negodīgi cilvēki.

„Es vienmēr esmu lepojusies ar savu valsti,“ savā konkursa uzrunā apgalvo Natālija Pereverzeva, kura to publicējusi konkursa Miss Earth interneta mājaslapā, izraisot pretrunīgu reakciju Krievijas medijos.

„Mana Krievija – tā ir it kā govs ar lielām acīm, smieklīgiem ragiem un muti, kas vienmēr gremo, cik gan saldu pienu viņa dod! Un kā viņa smaržo – pēc pļavas ziediem un saules. Taču mana Krievija – tā ir arī mana nabadzīgā, ilgi cietusī valsts, kuru bez žēlastības gabalos rauj negausīgi, negodīgi, neticīgi cilvēki,“ pavēstīja skaistumkonkursa dalībniece.

„Mana Krievija – tā ir liela artērija, kuras bagātību nosūc tikai pāris izredzēto. Mana Krievija ir ubadze. Mana Krievija nevar palīdzēt tās vecākajiem iedzīvotājiem un bāreņiem. No tās, asiņojošas, gluži kā no slīkstoša kuģa bēg prom inženieri, ārsti, skolotāji, jo viņiem nav, no kā dzīvot. Mana Krievija – tas ir nebeidzams karš Kaukāzā,“ uzsvērusi skaistule.

„Tās ir sarūgtinātās brāļu tautas, kuras iepriekš runāja vienā valodā, bet tagad aizliedz šīs valodas mācīšanu skolās. Mana Krievija – tas ir uzvarētājs, kurš pieveica fašismu un kura uzvara paņēma miljoniem cilvēku dzīvības,“ sacīja skaistumkaraliene.

Neraugoties uz faktu, ka daudzi Krievijas iedzīvotāji un skaistumkaralienes atbalstītāju viņas uzrunā pausto vēstījumu uzskata par patiesu, medijos N.Pereverzevu jau nodēvējuši par skandālisti. Nesen sašutumu Krievijas medijos izraisīja viņas kailfoto, kas tika publicēti žurnālā Playboy. Turklāt kaimiņvalsts žurnālisti arī pieļauj, ka N.Pereverzevas uzrunas dēļ varētu ripot vairāku ierēdņu galvas. Mediji skaistulei pārmet, ka viņa savas domas ir paudusi publiski - viņai nevajadzējis paust atklāti to, ko varbūt daudzi Krievijas iedzīvotāji pārrunā savos namos pie pusdienu galda.

N.Pereverzeva, kura 2010.gadā ieguva titulu Miss Maskava, kopā ar citu valstu pārstāvēm par Miss Earth titulu sacentīsies konkursa finālā, kas 24.novembrī notiks Manilā, Filipīnās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko