Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Skutelis turpmāk smīdinās arī Latvijas Televīzijā

No 11. janvāra Latvijas Televīzijas skatītāji piektdienu vakarus varēs pavadīt kopā ar Jāni Skuteli raidījumā Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli. Smaidīgā un smieklīgā atmosfērā šovā tiek apkopotas svarīgas, mazāk svarīgas un reizēm arī pavisam nesvarīgas Latvijas un pasaules norises.

Tāpat kā līdz šim, Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli ceturtdienās būs skatāms arī LMT Vietdelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā.

Skuteļa komiķa talants un spēja pajokot par teju jebko jau vairāku gadu garumā pierādījies viņa vadītajā un asprātīgās komandas veidotajā šovā. Nu tas būs vērojams arī LTV1 ēterā, portālu Diena.lv informēja Latvijas Televīzijas pārstāvji.

"Tas ir izklaidējošs šovs pieaugušajiem vai tiem, kuri tādi jūtas," par raidījumu teic tā radošā komanda. Šova tematu lokā ir viss, kas aktuāls, jauns un vērtīgs – mūzikas, kultūras, sporta, politikas un citu jomu norises. Ik reizi pie Jāņa Skuteļa viesojas arī Latvijā populāras personības.

Lai nodrošinātu lielisku atmosfēru visa šova garumā, Jānim palīgā nāk grupa Dziļi violets, bet par aktualitātēm ielās vienmēr pavēsta neaizstājamais triecienžurnālists Ēriks Palkavnieks.

Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli – no 11. janvāra, piektdienās, plkst. 22.10 LTV1 kanālā.

Top komentāri

Reņģēdājs
R
.... Jācer, ka vismaz viņam pašam ir smieklīgi. BET nav jau viņa vaina, ka ( pēc Žaņa Ezīša) mums jau gadu desmitiem nav humorīgu rakstnieku.
Ome
O
Jaungada šovs bija zem katras kritikas. Ceru, ka vadību atstādināja šo zemās kvalitātes raidījumu del. Žiga jeb ka tur viņu sauc uzaicināšana vien jau ir šausmas . Viena pīpinaašana , jo vins jau bez lamu vārdiem runāt nemāk. Nožēlojami .
Nesaprotu
N
Smīdinās? Ar ko? Tie "joki "un izturēšanās taču ir tādi, ka izsauc tikai asaras. Tur jābēdājas ir, ja kādam var patikt tāda līmeņa "joki". Nožēlojams līmenis. Tad jau pat Mr.Bīns ir 100 reizes labāks.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko