Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Suņi pulcēsies labdarības mielastā

Lai meklētu jaunus saimniekus pamestajiem suņiem un vāktu ziedojumus Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes Ulubele iemītniekiem, sestdien, 4. februārī, tirdzniecības centrā Spice labdarības dienā Esi suņa draugs notiks suņu labdarības pusdienas, un četru sunīšu, kuriem vajadzīgs saimnieks, skate.

Līdz pulksten 22.00 darbosies patversmes Ulubele ziedojumu kaste, kurā ikviens aicināts ziedot dzīvniekiem nepieciešamas lietas – kakla siksniņas un pavadas, rotaļlietas kucēniem un kaķēniem, dzīvnieku kārumus – sausos kaltējumus un konservus dzīvniekiem.

Labdarības dienā  aktualizēs vairākus dzīvnieku labturības jautājumus – ēdināšanu, sportu ar suni un likumdošanu, kas jāpārzina katram atbildīgam saimniekam. Šo tēmu eksperti dzīvnieku mīļus konsultēs pasākuma laikā no 12.00-16.00. Apmeklētājus priecēs un jaunas mājas meklēs arī mīļu un atraktīvu kaķu pulciņš.
Šajā dienā  Spicē varēs adoptēt četrus patversmes Ulubele sunīšus:

Spriganās dvīnes

Pirms neilga laika patversmē  atskanēja zvans, ka Rīgā, Motora ielā, klīst divi kucēni. Ulubelē tika nogādātas divas izcili smukas suņu meitenes. Dienās abas jaunkundzes būs liela auguma slaidas modeles ar smukiem lapsiņu tipa sejas vaibstiem. Šobrīd abām prātā tikai draiskas rotaļas. Meitenes piemērotas dzīvei lauku saimniecībā vai privātmājā.


Tramīgā  dvēselīte

Mazā 2 –  3 gadus vecā takšu cilts pārstāve ir drusku tramīga un cilvēkam vēl īsti neuzticas. Kā gan uzticēties, ja viņai jau reiz bijis saimnieks... Tikai tas bija no tās cilvēku ģints, kas dzīvniekus aizmirst vasarnīcās un dārza mājiņās. Mazā ir varone, jo iznēsāja un izbaroja divus veselīgus kucēnus, kas jau atraduši savus cilvēkus. Sunīte ir sterilizēta un vakcinēta un, ja kāds viņu paņems siltā azotē, aiznesīs mājās un pacietīgi dāvās mīlestību, viņas sirsniņā atkal iemājos miers un uzticēšanās.


Komatiņš  – šakālītis

Pusotru gadu vecajam suņu puikam mājas ir patversme. Viņu kopā ar brālīšiem agrā rītā atrada kastē pie Ulubeles vārtiem. Puika ir izcili komunikabls, mīlīgs un neiebilst, ja viņu cieši samīļo mazi bērni. Par Šakālīti suni iesauca dēļ kažoka krāsojuma, savukārt otro vārdu Komatiņš draiskais rējējs ieguva, jo ir ieradis turēt asti izteikta komata formā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko