Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Tiesājas par seriāla Amerikāņu ģimenīte jaunās aktrises aizbildniecību

Par 14 gadus vecās seriāla _Amerikāņu ģimenīte (Modern family) _aktrises Arielas Vinteres īpašumu pārvaldītāju noteikts viņas tēvs pēc tam, kad tiesībsargu uzmanības lokā nonākušas ziņas, ka aktrises māte pret meiteni izturējusies vardarbīgi, vēsta ārzemju mediji.

A.Vintere seriālā tēlo vienu no Danfiju ģimenes atvasēm – gudro meitu Aleksu.

Šī gada oktobrī A.Vintere nonāca savas vecākās māsas Šanelles Grejas aizbildniecībā, kad tiesībsargu uzmanības lokā nonāca ziņas, ka A.Vinteres māte Kristala Vorkmena pret meitu izturas vardarbīgi. Pret. Š.Greju kā aizbildi iebilda meitenes tēvs, apgalvojot, ka ir „fiziski, emocionāli un finansiāli spējīgs parūpēties par savu meitu“, vēsta portāls wenn.com.

Ģimenes locekļi par A.Vinteres aizbildniecību tiesājušies kopš rudens, jo K.Vorkmena savu vainu neatzīst. Taču šonedēļ panāktā vienošanās tiesā paredz, ka par meiteni turpmāk rūpēsies viņas tēvs, kurš ar meitenes māti vairs kopā nedzīvo.

Aktrises māte apgalvo, ka domstarpības ar meitu sākušās pēc tam, kad viņa iebildusi pret to, ka A.Vintere satiekas ar 18 gadus vecu puisi.

Britu medijs Daily Mail ziņo, ka K.Vorkmena centusies medijiem pārdot savas vecākās meitas Š.Grejas kailfoto, lai atriebtos par to, ka A.Vinteres aizbildnes tiesības piešķirtas viņai.

Jāpiebilst, ka, pateicoties seriāla Amerikāņu ģimenīte popularitātei un panākumiem, A.Vinteres īpašumi šobrīd lēšami 1,76 miljonu ASV dolāru apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko