Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Venecuēlas policija vērienīgā operācijā meklēs sieviešu matu nolaupītājas

Venecuēlas pilsētā Marakaibo tiks īstenota vērienīga policijas operācija noziedznieču meklēšanai, kuras uzbrūk sievietēm ar mērķi nolaupīt viņu matus. Ļaundares ar šķērēm, kuras pilsētnieki jau iesaukuši par Piranjām, darbojas ļoti nekaunīgi un pagaidām nesodīti, bet par viņu uzbrukumu upurēm kļuvuši vairāki desmiti daiļā dzimuma pārstāvju, vēsta aģentūra Itar – Tass.

Piranju pirmie uzbrukumi notika Marakaibo centrā, bet pašlaik uzbrukumu ģeogrāfija ir ievērojami paplašinājusies un aptver kā visu pilsētu, tā tās piepilsētas. Vietējās policijas priekšnieks sola izdarīt visu iespējamo, lai apcietinātu matu nolaupītājas. Garu matu īpašnieces tikmēr katram gadījumam slēpj savus matus zem lakatiem vai cepurītēm, vai veido sarežģītas frizūras, bet vēl daudzas izvēlas īsus matu griezumus.

Policija arī aicinājusi cietušās noteikti ziņot par uzbrukumiem, taču pastāv aizdomas, ka daudzas no viņām vai nu kautrējas to darīt, vai vienkārši baidās no noziedzniecēm. Jāpiebilst, ka pēdējās darbojas ļoti nežēlīgi, uzbrūkot upuriem divatā, bet dažreiz arī trijatā, un nežēlīgi piekaujot, ja tiek izrādīta pretestība. Kamēr viena vai divas Piranjas tur upuri, trešā uzbrucēja darbojas ar šķērēm.

Jāpiebilst, ka šī noziedzības veida izplatību sekmē arī skaistumkopšanas saloni, kuri par sieviešu matiem piedāvā līdz pat trijiem tūkstošiem bolivāru (gandrīz 500 ASV dolārus), bet pēc tam pārdot tos savām klientēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko