Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Viktorija Bekhema mēnesī skaistumkopšanai tērējot 60 tūkstošus dolāru

Britu modes dāma un popgrupas Spice Girls bijusī dalībniece Viktorija Bekhema mēnesī skaistumkopšanai tērējot ap 60 tūkstošiem ASV dolāru. Viņa iecienījusi dārgas procedūras un kosmētikas līdzekļus, kuru sastāvā esot pat kaviārs, vēsta ārzemju mediji.

38 gadus vecā modes dāma, kura ir arī četru bērnu māmiņa un futbolista Deivida Bekhema sieva, iecienījusi sejas kopšanas procedūras, kas izmaksājot 900 ASV dolāru par reizi, atsaucoties uz V.Bekhemas tuvu draugu, ziņo izdevums Heat.

V.Bekhema skaistumkopšanas procedūras apmaklējot Losandželosas Bel Air Spa viesnīcā. Šo procedūru laikā tiekot izmantoti kosmētikas līdzekļi, kuru sastāvā esot kaviārs. V.Bekhema iecienījusi sejas pīlingu, masāžu acīm, kā arī dažādus serumus, vēsta izdevums. Turklāt modes dāma ikdienā lietojot arī 900 ASV dolāru vērtu krēmu, kura sastāvā ir placenta. V.Bekhema esot iecienījusi arī masāžas un skaistumkopšanas procedūras, kurās tiekot izmantotas dēles.

Visdārgākais skaistumkopšanas līdzeklis, kas nonācis V.Bekhemas īpašumā, esot Japānas ražotāja Cle de Peau Beaute mitrinošais krēms La Crème. Ierobežotā apjomā ražoto krēmu 50 ml iepakojumā iespējams iegādāties par 13 000 ASV dolāru. Šis krēms tiek uzskatīts par pasaulē dārgāko krēmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko