Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 10.–16.06.

Nedēļas horoskopu 10.-16. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Periods būs izdevies, ja dzīvosiet saskaņā ar sevi un līdzcilvēkiem. Atturieties no impulsīvas rīcības. Ar pieri sienā skriet nevajadzētu. Protiet atkāpties un piekāpties. Steiga var sabojāt iecerēto. Sapulcēs un diskusijās izsakieties lietišķi un konkrēti, neveiciniet tukšu pļāpāšanu. Koncentrējoties uz mērķi, paveiksiet gandrīz neiespējamo. Skatiet situāciju kopumā. Padomdevēju viedoklis nebūs tas pareizākais. Pašiem vien būs jāizvērtē, kādu zaudējumu vai ieguvumu nesīs risks. Pārdzīvotās grūtības vai šķērslis pēc kāda laika liksies tīrais sīkums. Brīvdienās dodieties plānotā izbraucienā.

VĒRSIS. Pārlieka emocionalitāte var traucēt attiecībās ar mīļoto. Jums šķitīs, ka bieži tiekat kontrolēts. Pievērsieties radošam darbam. Meklējiet jaunus risinājumus atliktām idejām. Svarīgu lēmumu pamatīgi apsveriet. Kļūdas dēļ var pazust labi paveiktais. Stūrgalvība var traucēt iesaistīties labi pelnošā projektā. Ja devīgi dāļāsiet aizdevumus, var veidoties naudas problēmas. Vecāka gadagājuma ģimenes locekļi vai radi bieži interesēsies par jūsu personīgajām problēmām. Tas kaitinās ne pa jokam, bet mājas mīļā miera labad nāksies samierināties.

DVĪŅI. Labs dienu ritējums līdzcilvēku pulkā. Reālas iespējas panākt cerēto. Lielu uzmanību veltīsiet darba lietām. Iespējams kāpums karjerā. Tas gan sola būtiskus sarežģījumus un vasaras plānu korekciju. Ja saskatīsiet labas lietas un izdevīgus apstākļus, saistošs vaļasprieks var pāraugt pelnošā biznesā. Laiku prasīs nepieciešamo dokumentu kārtošana valsts iestādēs. Vecāku mīlestībā un uzmanībā atvases saskatīs tikai savas brīvības ierobežojumus. Necentieties pierādīt savu taisnību. Sirsnīgas attiecības ar bērniem ģimenē var nostiprināties ceļojuma laikā. Uzticiet jaunajiem atbildību.

VĒZIS. Periodā dominēs braucieni, radošas izpausmes. Trūks stabilitātes sajūtas. Vēlēsities sākt kaut ko gluži jaunu. Radošais darbs sekmēsies klusumā un vienatnē. Var rasties neplānoti finanšu sarežģījumi. Bērnu plāni būs cieši saistīti ar jūsu finanšu iespējām. Ja esat pārliecināts par atvases nopietnajiem nodomiem, varat lūgt atbalstu vistuvākajiem radiniekiem. Materiālā labklājība ir ļoti svarīga, tā ietekmēs garastāvokli un komfortu ģimenē. Sadzīvisku iemeslu dēļ iespējama nesaprašanās ar mājiniekiem. Nepārspīlējiet ar labdarību. Mājā var ienākt cilvēki, ar kuriem būs grūti saprasties. 

LAUVA. Jūtīgi uztversiet apkārt ritošās pozitīvās un negatīvās norises. Pamazām izlīdzināsies agrākie sarežģījumi. Neuzņemieties pienākumus, kas nesaskan ar jūsu pārliecību. Neplānojiet vienlaikus veikt vairākus darbus. Nogurums kavēs godprātīgi tikt galā ar solīto un padomāt par jauniem attīstības virzieniem. Var aptrūkt iedvesmas un ideju. Daudz laika paņems sadarīto kļūmju labošana. Nokārtojiet visus dokumentus, kas saistīti ar dzimtas nekustamo īpašumu. Pārdomāti plānojiet pirkumus sporta vajadzībām. Netaupiet uz kvalitātes rēķina. Ģimenē rūpējieties par mierīgu noskaņu.

JAUNAVA. Ar īpašiem panākumiem nerēķinieties. Turieties pie tā, kas jums ir. Perioda sākumā radušās problēmas nepārdzīvojiet. Šķitīs, ka mīņājaties uz vietas vai pat tiekat stumts atpakaļ. Taču šis nav pasaules gals. Izvērtējiet savus spēkus. Saņemsiet draugu atbalstu. Gūsiet vērtīgu pieredzi, jaunas atziņas un neapstrīdamus pierādījumus, ka viss dzīvē ir pārejošs. Nelielu nogurumu noņems īsa, bet pilnvērtīga atpūta. Atturieties no alkoholiskiem dzērieniem un reibumā veiktām riskantām darbībām. Sakopiet māju, apmeklējiet tuvinieku atdusas vietas. Darbi dārzā būs reāls imunitātes un spēka avots.

SVARI. Var plānot tālākus darbus un ceļus vasarā. Labs zvaigžņu stāvoklis partnerattiecību stiprināšanai. Izdevīga apstākļu sakritība kolektīvā ļaus izvirzīties vadības acīs. Var tikt uzticēti atbildīgi pienākumi. Ar skubu realizējiet vērtīgu ideju, kamēr cits neaizsteidzas priekšā. Labs periods nepieciešamo dokumentu noformēšanai. Nav ieteicams sākt tiesu darbus vai ķīvēties ar draugiem, kolēģiem, kaimiņiem. Ģimenes locekļi centīsies iegūt lielāku rīcības brīvību. Rēķinieties ar laulātā drauga vajadzībām. Atvases uzstās uz, jūsuprāt, nevajadzīgiem pirkumiem. Mierīgi pierādiet savu viedokli.

SKORPIONS. Ierastajā darbā jutīsities drošs un pārliecināts. Savstarpējas intereses un biežā darbalaika pavadīšana kopā ar kolēģi var no dzirksteles uzšķilt liesmu. Sirsnīgas attiecības iedvesmos radošiem sasniegumiem. Organizatora spējas ļaus uzticētos pienākumus paveikt kārtīgi un precīzi termiņos. Gādājiet, lai daudzie darbi nekaitē jūsu veselībai, jo, kurš velk, tam turpina uzkraut. Ģimenē rūpējieties par mierīgu gaisotni. Biežāk slavējiet atvases. Atrodiet atbalsta vārdus kļūmes reizē. Brīvdienās vai atvaļinājumā var organizēt pārdomātu un labi izplānotu ceļojumu. Tas mīļos satuvinās.

STRĒLNIEKS. Aizņemtības dēļ var sākties atsvešināšanās ar mīļoto. Atturieties no negatīvu negāciju uzņemšanas. To tagad ir daudz par daudz. Stress cilvēku grauž no iekšienes. Sakārtojiet sevi. Mīliet un ļaujiet sevi mīlēt. Turieties kopā ar draugiem. Lielu daļu laika paņems naudas pelnīšana un gluži praktiskas lietas. Biznesā esiet piesardzīgs ar svešajiem. Nedodiet pārsteidzīgus solījumus. Tos neizpildot, cietīs jūsu reputācija. Uzņēmējiem lielāka uzmanība jāpievērš konkurentiem, varbūt var apvienot spēkus. Vispirms parūpējieties par ģimenes, tuvinieku labklājību un tad dodieties palīgā citiem.

MEŽĀZIS. Neļaujiet sīkām neveiksmēm un haotiskai rosībai apdzēst jūsu entuziasmu. Darbā esiet aktīvs un pašpārliecināts, rīkojieties bez straujiem un neapdomātiem pavērsieniem. Nezaudējiet modrību, īpaši tagad. Ejiet savu ceļu viegli, ar pārliecību. Draugi novērtēs jūsu atbalstu un rūpes. Samērojiet tēriņus. Uzplaiksnījušās cerības par papildu ienākumiem pagaidām var neattaisnoties. Tiksiet tuvinieku mīlēts un lolots. Rūpējieties par veselību. Vēlama lielāka fiziskā aktivitāte. Nesteidziniet atvases, ļaujiet pašām domāt, izmēģināt spēkus izraudzītajā virzienā. Novērtējiet ģimenes mieru.

ŪDENSVĪRS. Var pārplīst daži ilūziju burbuļi. Nenokariet degunu. Palīgā nāks intuīcija, kurā ieteicams ieklausīties. Būs arī pozitīvi, sirsnīgi notikumi. Tie dos stimulu. Ļaujiet vaļu emocijām, taču nepārspīlējiet. Iespējamas nelielas pārmaiņas dzīvē. Apstākļi prasīs no jums ātru reakciju un izlēmību. Var apsvērt dzīvesvietas maiņu. Vilinās neiepazītais, tālumā esošais. Gādājiet, lai tuvinieku diskusija par kādas lietas iegūšanu savā īpašumā nepārvēršas strīdā. Nepārspīlējiet ne ar ēšanu, ne ar apģērbu. Itin visā ievērojiet mēru. Saudzējiet savus mīļos. Tiks novērtēta nesavtīga palīdzība.

ZIVIS. Atmetiet ilūzijas, reāli uztveriet pašlaik notiekošo. Sekmīgi pārvarēsiet sarežģījumus personīgajā dzīvē. Zināsiet, kā paņemt sev vajadzīgo. Atklāti izrunājieties ar jūsu liktenī ieinteresētiem draugiem. Mīlestības vārdā jāprot piekāpties. Nezīmējieties un lieki neizrādieties sabiedrībā. Ieteicams visu laiku kaut ko mācīties, piemēram, sākt apgūt kādu praktisku darbu vai svešvalodu. Esiet gudrs starpnieks divu pušu sarunās. Padomājiet arī par sevi. Pievērsiet uzmanību vecām traumām un hroniskām kaitēm. Gluži kā no gaisa nekas nekritīs. Pats labāk zināt, kas jums sagādā lielāku prieku. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko