Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Nedēļas horoskops 13.-19. maijam

Nedēļas horoskopu 13.-19. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Sarežģīts laiks attiecībām. Kaitinās mīļotā cilvēka kavēšanās uzņemties atbildību. Apkārt rosība un haotisks juceklis. Jaunie darbi virzīsies ar sarežģījumiem. Izvairieties no jebkādiem pārspīlējumiem. Samērojiet enerģijas patēriņu ar spēku rezervēm – pārpūlēšanās darīs nervozu. Nepieņemiet lēmumu emociju iespaidā, atrodiet laiku visu kārtīgi pārdomāt. Stresā veiktas darbības var radīt neparedzētus izdevumus. Pastāv risks iztērēt vairāk, nekā iegūtais maksā. Jūsu devību kāds var censties izmantot savā labā. Ļaujieties vēlmei kaut ko mainīt dzīvē.

VĒRSIS. Aktīvs periods. Netērējiet velti ne laiku, ne enerģiju. Stingri stāviet uz zemes un centieties jebkurā situācijā tikt galā saviem spēkiem. Meklējiet jaunu informāciju – tas ļaus vieglāk rast risinājumus. Līdzcilvēki novērtēs jūsu dāsno spēju dalīties ar zināšanām un pieredzi. Necentieties gozēties mediju redzeslokā, jo laime mīl klusumu. Ģimenē katrs vilks vezumu uz savu pusi, trūks vienprātības, taču vienos kopīgs sarežģīts pasākums. Sadaliet spēku samērus, lai nerodas pārpratumi. Sargājiet atvases no riska un iespējamām traumām. Uzmanieties, turpinoties ziedputekšņu alerģijas laikam.

DVĪŅI. Nepieciešama apdomība un uzņēmība, daudz laika būs jāvelta tiešajiem pienākumiem birojā. Neplānojiet lielus darbus, bet esošos veiciet, kā nākas, lai neviens neko nevar pārmest. Perioda otrajā pusē mazināsies spriedze un uztraukumi, iekšēji nomierināsities. Būs iespēja atpūsties un kārtīgi izgulēties. Mājās var pieaugt saimnieciskie izdevumi, kas saistīti ar komunālajiem maksājumiem. Labi, ja būsit tam gatavojies. Izdosies sakārtot mēneša izdevumus un vēl pagūt iegādāties plānoto. Būtu ieteicams iztikt bez parādiem. Atturieties no meliem ģimenē. Labāk atzīt savu vainu.

VĒZIS. Pietiks spēka visam. Veiksmīgi attīstīsit agrāk sāktu saistošu projektu. Kāds kļūs par jūsu «ēnu», apgūstot amatprasmes. Ja būsit taisnīgs, jums atvērsies vajadzīgās durvis. Neatstājiet bez ievērības dzīvesbiedra teikto. Ja radiniekiem ir pretenzijas pret jums, nestrīdieties, ejiet savu ceļu – visiem pa prātam tāpat neizdarīsit. Vēlams apdrošināt nekustamo īpašumu. Neliedziet morālu atbalstu bērniem un viņu draugiem. Parūpējieties, lai jūsu atvasēm vienmēr būtu interesanti pavadīt laiku pašu ģimenē. Esiet atsaucīgs sarunu biedrs jaunajiem, jo pie klusējoša akmens neviens neies.

LAUVA. Nedaudz mazināsies enerģija, taču tas neatstās iespaidu uz noskaņojumu. Atbalstiet mīļoto. Jauni plāni motivēs darboties. Prasmīgi paplašiniet darbības sfēru. Apkārtējie novērtēs jūsu labo veikumu. Stingri ievērojiet darbu termiņus. Sasirguma dēļ iespējama neliela kavēšanās. Esiet uzmanīgs ar svešu naudu. Norobežojiet no apkārtējo ziņkārības privāto dzīvi. Nepārvērtējiet savu veselību. Iespējams, jums jāmācās atpūsties. Atvasēm būs prasība saņemt atalgojumu par mājās paveiktajiem darbiem – kabatasnaudas robežās gādājiet par to. Uzturiet neitrālas attiecības ar dzīvesbiedra vecākiem. 

JAUNAVA. Ja pats kalsiet savu laimi, periods būs veiksmīgs. Sarunā ar mīļoto mierīgi noskaidrojiet pārpratumu, neļaujiet nesaskaņām pāraugt klusumā. Būs grūti dziedēt attiecībās izpletušos plaisu. Darbā svarīgi noteikt prioritātes. Izdosies organizēt lielākus pasākumus. Stingri sadaliet atbildību par notikumu norisi, centieties visu laiku mācīties. Var doties tālākos komandējumos. Iespējamas problēmas ar draugu starpā slēgtās norunas nepildīšanu. Veselības stiprināšanai labs būs viss, kas spēcīgi izspraucies no zemes. Ģimenei ieteicamas kvalitatīvas muzikālas izklaides brīvā dabā.

SVARI. Sirsnīgs attiecību plūdums, taču izdomājiet vēl ko romantisku! Darbā aktīvas rīcības laiks. Dariet visu ar apdomu, bez steigas un skaļiem vārdiem. Neķildojieties ar kolēģiem, neiekarstiet, neuzspiediet savu viedokli. Pandēmijas laiks daudzus atsvešinājis. Intrigas un rīvēšanās sieviešu vidū var novest pie pamatīgas šķelšanās kolektīvā. Vadītājam būs grūts uzdevums visus atkal apvienot. Nepalaidiet neko pašplūsmā, iedziļinieties katra darba sīkumos – tiem var izrādīties liela nozīme. Atturieties mājās apspriest darba lietas un neļaujiet nevienam izjaukt ģimenes atpūtas plānus.

SKORPIONS. Dzīvojiet ar prieku un aizrautību. Attiecībās noteicošā ir spēja rast kompromisu. Perioda sākumā var būt nozīmīga tikšanās. Sekmīgi ritēs uzņēmējdarbība. Izmantojiet radušās iespējas. Varēsit realizēt savas ieceres, tomēr skaidri jāzina, ko vēlaties panākt. Dariet visu, lai deldētu parādu slogu. Nekādā gadījumā neaizņemieties ne naudu, ne auto. Nenolaidiet rokas. Nepieciešamās tehnikas iegādi atlieciet uz citu periodu. Saudzējiet muguru, saprātīgi izvēlieties slodzi. Nelāpiet slinkumu, ik dienu veiciet noteiktos vingrojumus. Lietojiet tikai ārsta ieteiktus medikamentus.

STRĒLNIEKS. Ideju īstenošanai radīsies neparedzēti šķēršļi, sajukumu var radīt atkāpes no izstrādātā plāna. Godīgi atzīstiet savu kļūdu. Jūs glābs apķērība un intuīcija un koncentrējoties drīz tiksit galā ar sarežģīto situāciju. Jauni kontakti rosinās iztēli, mudinās rosīties izvēlētajā jomā. Nopietni stipriniet imunitāti. Vēlams ieturēt vieglu atslodzi. Mājas būs miera un atpūtas vieta. Brīvajā laikā atturieties no televīzijas skatīšanās, labāk ejiet laukā, darbojieties brīvā dabā. Iespējams, dzīvesbiedram un it īpaši atvasēm pietrūkst jūsu uzmanības. Brīvdienās labojieties.

MEŽĀZIS. Kļūsiet rosīgāks, būs motivācija tiekties pēc pārmaiņām dzīvē. Varēsiet nedaudz atlaist taupības grožus. Ar prieku un aizrautību gremdēsities tiešajā darbā. Ar kolēģiem vienosities par zelta vidusceļu svarīgā lēmumā. Meklējiet iespējas nemitīgi apgūt ko jaunu. Saudzējiet nervu sistēmu, nejaucieties lietās, kas uz jums tieši neattiecas. Raugieties uz notiekošo vieglāk, lieki kreņķi mazinās enerģiju. Jokojiet ar mēru – kāds var jūs pārprast. Ar kaimiņiem meklējiet kopīgu ceļu mājas siltināšanai un uzturēšanai. Izvērtējiet esošos resursus. Patīkama tikšanās ar agrākajiem kolēģiem.

ŪDENSVĪRS. Būs grūti noregulēt personīgās attiecības, nāksies izlemt, vai ļaut draudzībai pāraugt mīlestībā. Izvairieties no konfliktiem kolektīvā – tie var sagādāt nepatikšanas līdz pat nepieciešamībai meklēt jaunu darbu. Nelieli ieguvumi labi pārdomātos biznesa darījumos, it īpaši, ja tie saistīti ar izdevējdarbību vai jaunradi. Gādājiet par konkrētiem rezultātiem, nepaļaujieties uz kārtējiem, bet līdz tam nepildītiem solījumiem. Izdosies sākt ilgtermiņa lietišķas attiecības. Veiksmīgi atrisināsies daļa sadzīvisku problēmu. Esiet dāsns pret atvasēm, bet neaizmirstiet arī par savām vajadzībām.

ZIVIS. Var izrādīties visai sarežģīts periods. Veiksies, ja būsit apdomīgs. Nozīmīgi notikumi personiskajā dzīvē. Pieaugs pašpārliecība. Rīkojieties izlēmīgi. To, ko neizdarīsit šajā nedēļā, vēlāk pārskatīsiet citām acīm un kaut ko mainīsit pašos pamatos. Esiet korekts saspringtā sarunā. Ārzemju vīzas un dokumentus ieteicams noformēt perioda otrajā pusē. Kāds notikums pārbaudīs attiecības ar tuvāko cilvēku, taču jūsu aizdomas nebūs pamatotas. Neatlieciet nopietnu izrunāšanos. Atsāciet vai turpiniet garākas ikdienas pastaigas. Sirdi sildīs iespējas apmeklēt kultūras pasākumus, doties pārgājienos. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko