Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Nedēļas horoskops 14.-20. janvārim

Nedēļas horoskopu 14.-20. janvārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Gribēsit ko jaunu, bet viss atkal ritēs pa vecam. Daudz kas būs atkarīgs no prasmes pieņemt un saprast šo laiku. Nevajadzētu iestigt pašizolācijā un atteikties no saviem plāniem. Veiksme tiem, kuri notikumus un cilvēkus uztvers pozitīvi. Darbā noderēs jūsu diplomātijas prasmes, gādājiet par radošu un mierīgu noskaņu kolēģu starpā. Pašlaik nav skaidras iespējas doties tālākā ceļojumā, bet varat jau konkrētāk apsvērt savas vēlmes. Izdosies būt uz viena viļņa ar dzīvesbiedru, vienosities abiem nozīmīgos jautājumos. Raizes gan var sagādāt atvašu iespītēšanās, tāpēc apsveriet gudru piekāpšanās ceļu.

VĒRSIS. Steigas pilns dienu ritums. Izlemiet, vai turpmāk gribat būt tuvās attiecībās. Kolēģi būs pārņemti ar savām rūpēm, atbruņojiet cilvēkus ar mieru un smaidu. Nav vērts uzrunāt tos, kuri aizgriezušies no jums. Centieties mierīgi risināt pretrunas, vērtējiet situāciju. Pašreiz grūti rēķināties ar apkārtējo sapratni un atbalstu. Vienmērīgi sadaliet darba slodzi. Tagad nevajadzētu ieguldīt laiku un līdzekļus pat šķietami daudzsološos projektos – attaisnosies tikai apdomāts risks. Nemiers par pašreizējo situāciju var radīt hronisku bezmiegu. Atturieties no kultūras pasākumu apmeklēšanas

DVĪŅI. Pašlaik neplānojiet lielu uzdevumu veikšanu, rēķinieties ar ierobežojumiem pandēmijas sakarā. Attālinātais darbs būs mierīgāks un ļaus sakārtot domas. Nomieriniet satraukto prātu, izmantojiet iespēju atvilkt elpu un piestrādāt pie kāda projekta. Samērā viegli iesiet uz kompromisiem – jūsu piekāpība pārsteigs darba devējus, taču gādājiet, lai uzticētie pienākumi un lielā slodze nenomāc dzīvesprieku un neiestājas sagurums. Mājās noskaņojumu izlīdzinās miers, sirsnīgi vārdi. Varat padomāt par mājdzīvnieka iegādi. Nervu nomierināšanai vakarā pirms miega pastaigājieties dabā.

VĒZIS. Šajā laikā būs miers nemierā. Mīļotais cilvēks būs ļoti aizņemts, saņemsit mazāk uzmanības, nebūs laika ierastajām sirsnīgajām sarunām. Iniciatīvu laiks. Esiet gatavs jauniem startiem! Var būt šķēršļi un vilšanās, izturieties kritiski pret viltus slavinājumiem. Prātu satrauks kāda sena iecere, radīsies vēlēšanās atsākt visu no jauna. Var pienākt aizkavējusies samaksa par padarīto. Daļu naudas izdosit praktiskiem sadzīves maksājumiem. Atturieties no ātruma pārsniegšanas, sēžot pie stūres. Veltiet vairāk uzmanības mājiniekiem, vairāk siltuma bērniem. Ļoti svarīgs ģimenes atbalsts un uzticēšanās.

LAUVA. Neslīgstiet bezdarbībā, izmantojiet šo brīdi, lai paveiktu to, kam agrāk pietrūka laika. Atturieties no apmelojošu runu ķidāšanas, laidiet visu gar ausīm. Stresa situācijas noregulējiet bez rūgtuma. Apdomīgi var mēģināt sākt kaut ko jaunu jaunā vietā. Ļoti iespējams izdevīgs biznesa darījums. Var gūt ienākumus no pašdarinātiem roku darbiem, saimnieciskās darbības laukos. Uzmanīgi tērējiet naudu. Neatsakieties no sadarbības piedāvājuma, ja tas saistīts ar ģimenes labklājību un ienākumiem. Rīkojieties patstāvīgi. Sakārtojiet māju pēc svētku svinēšanas. Rūpējieties par veselību.

JAUNAVA. Saprātīgas piekāpšanās laiks. Noskaņojums būs atkarīgs no gudras domstarpību izlīdzināšanas. Varbūt nepieciešams mazs atvaļinājums attiecībās. Tiks novērtēta spēja atzīt savu kļūdu un atvainoties. Atturieties būt augstprātīgs. Pandēmijas apstākļos spēsit aktīvi darboties savā jomā. Mazi finansiāli darījumi, nedaudz pieaugs ienākumi, taču galvenais būs emocionālais guvums. Neprognozējamās situācijās nepieciešama liela savaldība. Pārdrošība var radīt ilgstošas problēmas. Rūpīgi gatavojieties izvēlētam ceļojumam. Mājās var atbrīvoties no apnikušām lietām.

SVARI. Perioda vidū rosīga darbošanās. Negaidītais ies soli solī ar ierasto. Iespējama nopietna aizķeršanās darbu virzībā, var būt pārmaiņas tuvās attiecībās vai saskarsmē ar kolēģiem. Nepretojieties jauninājumiem – drīz sapratīsit, ka tie atvieglo jūsu dzīvi. Esiet lietišķs darba kontaktos. Labs laiks pagātnes notikumu vērtēšanai, var mainīties dzīves apstākļi. Saspringtā ritma dēļ ātri nogursiet, tāpēc ieplānojiet atpūtu. Biežāk esiet kopā ar ģimeni, nodrošiniet atvasēm laika pavadīšanu brīvā dabā. Atturiet viņus no pārdrošām izklaidēm. Raizes var sagādāt tuva radinieka veselības stāvoklis.

SKORPIONS. Pieņemiet apkārt notiekošo ar mieru sirdī. Biznesā var būt pārpratumi plānošanā un finansēs, turieties pie savas pārliecības, neatļaujieties to apšaubīt. Uzņēmība un enerģiska rīcība ļaus paveikt iecerēto. Nesāciet jaunus darbus, nav vēlams pieņemt pat labi atalgotus papildu pienākumus – pārgurums neatļaus tos kārtīgi pildīt. Nopietni parūpējieties par savu un mīļo cilvēku veselību un dzīvību pandēmijas laikā. Atslābinieties, atturieties no nepatīkamu ziņu uzklausīšanas medijos. Neķildojieties ģimenē, priecājieties par katru jaunu dienu un to, kas jums dots, jo dzīve iet uz gaismas pusi!

STRĒLNIEKS. Attiecībās mazi, nenozīmīgi noslēpumi, kas abpusēji šķitīs simpātiski. Par labu nāks neliela attālināšanās no ierastā, varbūt pāris dienu ilga atšķirtība. Darbā ne viss kārtosies pēc jūsu prāta. Var paplašināt biznesu, tomēr nav ieteicams riskēt ar visiem atlikušajiem naudas līdzekļiem. Nejauciet biznesa lietas ar radu būšanu – esiet atsaucīgs, tomēr, mīļā miera labad, lai katram paliek savs darbības lauciņš. Neslinkojiet, regulāri vingrojiet un dodieties garākās pastaigās. Atvase lūgs palīdzību skolas uzdevumu pildīšanā – atsvaidziniet savas jaunības laika zināšanas!

MEŽĀZIS. Vairāk darba, ne atpūtas periods. Koncentrējieties veicamajiem pienākumiem, izklaidība vai nevērība var izjaukt ilgākā laikā paveikto. Izpildiet apņemšanos, atdodiet parādu. Darbā var būt sarežģītas sarunas, esiet uzmanīgs. Kāds notikums var iegriezties nevēlamā gultnē. Svarīga būs personīgā izjūta. Sakārtojiet nodokļu lietas, mīļā miera labad nav ieteicams ne aizņemties, ne aizdot naudu pat saviem bērniem. Droši izmēģiniet ko jaunu, piemēram, jaunas krāsas apģērbā. Rosieties virtuvē, patestējiet jaunus produktus un garšvielas. Vairāk smaidiet, sarunājieties ar cilvēkiem, apspriediet ieceres.

ŪDENSVĪRS. Pelēcīgs laika sprīdis. Smagnēji vilksies attiecību gludināšana mīļoto starpā. Sirdī vēl mājos rūgtums pēc pāridarījuma, taču, ja iegrožosiet egoismu, viss var vērsties uz labu. Materiālās vērtības atkāpsies tālākajā plānā, satrauks iespējamās reformas darbā. Var sākt buksēt līdz šim labi ritējis projekts, būs jāmeklē dāsni sponsori. Var stāties jaunās darba attiecībās. Izziniet atvašu uztraukuma iemeslus – iespējams, bērni meklēs vecāku līdzcietību un mīlestību. Veselīgi izmantojiet enerģijas rezerves, maziniet nomāktību pandēmijas sakarā.

ZIVIS. Dzīve ritēs bez lieliem pārsteigumiem. Kaut apkārt mīļi cilvēki, reizēm māks vientulības sajūta. Darbā var likt pamatus kam jaunam. Saglabājiet prātā labas idejas. Nepievērsiet uzmanību tukšām pļāpām un neuzticieties portālos sasmeltām māņu ziņām – svētīgāk būs, ja domāsit ar savu galvu. Veselība turēsies, ja uzklausīsit organisma vajadzības. Ģimenes attiecībās jauni izaicinājumi. Neaizmirstiet, ka atvases jau izaugušas un dzīvo pēc sava prāta. Noderēs iecietība. Mēģiniet pieskaņoties cits citam, centieties retāk dot pamācības. Dodiet padomu tikai tad, ja to lūdz.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko