Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 14. - 20. oktobrim

Nedēļas horoskopu 14. - 20. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būsiet uz iedvesmas un cerību viļņa. Profesijā baudīsiet paveiktā darba augļus, liksiet stiprus pamatus karjerai. Individuāls darbs gan pašlaik mazražīgs. Pēc iespējas ātrāk dzēsiet aizņēmumu. Sporta jomā nav vēlams neapdomāts risks. Neapstrīdiet ģimenes galvas lēmumus. Neļaujieties negatīvām emocijām, nezaudējiet paškontroli. Strīds par sīkumiem var pāraugt graujošā skandālā. Atvases pārdzīvos vecāku nesaskaņas. Brīvdienās lasiet vai kaut ko meistarojiet savam priekam. Pašiedvesma palīdzēs paveikt visgrūtākos darbus. Vēlams kārtīgi apdomāt, pirms lemjat apvienot savu dzīvi ar mīļoto.

VĒRSIS. Mācieties no pieļautajām kļūdām. Steiga var nojaukt labi iesākto. Strādājiet ar degsmi, tad gūsiet atzinību un atbalstu. Jums kaitēs tukši solījumi un lišķīgi komplimenti, bet radoši strīdi ar kolēģiem veicinās kopīgā projekta attīstību un veiksmīgu darba virzību. Jaunpienācējs ģimenē iedzīvinās kādu jaunu tradīciju. Plānojot kopīgas aktivitātes, mājinieku vidū valdīs pozitīvs emocionāls noskaņojums, katrs liks lietā savas prasmes. Pievērsiet uzmanību ģimenes budžetam, neļaujiet tam strauji plakt. Risiniet saimnieciskus jautājumus, sakārtojiet pagrabu sagatavoto ziemas krājumu uzglabāšanai.

DVĪŅI. Labs būs viss vecais, pārbaudītais. Tiecieties ar draugiem, kuri jūs iedvesmo. Lolotā projektā ieguldītās pūles var piebremzēt finanšu aptrūkums vai jauns, negaidīts likums. Būs daudz jautājumu, bet maz atbilžu. Lietas var sākt virzīties pretēji jūsu veiktajiem aprēķiniem, taču nenolaidiet rokas! Bīdiet idejas visos pieejamajos līmeņos. Diplomātiski var palīdzēt labs paziņa. Neatbilstošos laikapstākļos ieteicams samazināt fizisko slodzi ārpus telpām. Veltiet mīļajiem cilvēkiem vairāk laika, ģimenes lokā atbalstiet cits citu. Tumšā rudens vakarā siltumam noderēs glāze vīna un mīļas sarunas.

VĒZIS. Neparedzēti notikumi liks sarosīties, uzņemties iniciatīvu. Vairāk būs jāpaļaujas pašam uz sevi. Esiet vērīgs, laba izdevība var pazust tikpat pēkšņi, kā uzradusies. Fināla taisnē nesasteidziet pabeigt nozīmīgu projektu – vēlāk apstākļi būs darbam labvēlīgāki. Ļoti svarīgi veikt saistošos maksājumus, parādi paši no sevis nepazudīs. Obligāti pārbaudiet ugunsdrošību mājā, uzstādiet dūmu detektorus. Atvašu klātbūtnē neapstrīdiet vecāku viedokli, negraujiet viņu autoritāti. Aizraujoša iepazīšanās var vest maldu ceļos, ilūzijas būs ātri gaistošas. Nepieļaujiet plaisu dzīvesbiedru attiecībās.

LAUVA. Visvairāk nepieciešama pārliecība par veiksmi un neatlaidība. Centieties prognozēt notikumu gaitu un savlaicīgi rīkoties. Samilzusi problēma, sākot to risināt, nemaz tik sarežģīta nebūs. Nezaudējiet dūšu, speriet drosmīgu soli; rīkojieties, balstoties uz savu pieredzi un zināšanām. Esiet gatavs arī kompromisiem, bet izvairieties no riskantas rīcības. Zaudējumi ļoti sarūgtinās, bet gūsiet labu mācību turpmākajām gaitām. Izdosies pārdomāts lielāks pirkums. Ģimenē esiet saudzīgs izteicienos un vērtējumos. Kopīgi apspriediet izdzīvošanas plānus tuvējai ziemai. Var noderēt vecāku pieredze.

JAUNAVA. Lai kādi skarbi vēji pūš, ziniet, ka tā nebūs vienmēr. Nav pamata grūtsirdībai, bet nekaliet tālus plānus. Izdosies ieviest skaidrību naudas lietās, gūsiet pat nelielus ienākumus. Darbā neturieties pie ierastā, rutīna nogurdinās. Esiet atvērts un dāsns. Provokatīvā situācijā rīkojieties apdomīgi. Atcerieties, ka jums ir stipra aizmugure. Nevēlēsities konfliktus ģimenē, taču strauji ritošie notikumi var būt klupšanas akmens attiecībās. Uzdos nervi, tāpēc vairieties no stresa situācijām. Miera saglabāšana prasīs savaldīšanos un arī piekāpšanos, taču diplomātiski spēsiet nokārtot samezglojumus.

SVARI. Negaidīti varat saņemt sapņu darba piedāvājumu, lai gan pagaidām uz laiku. Turpmākais atkarīgs no jūsu spējām un uzņēmības. Idejas izklāstiet skaidri un precīzi, gādājiet, lai tiekat pareizi saprasts. Neiecietība un steiga var pabojāt uzsākto. Esiet gatavs veikt arī pašus necilākos darbus. Uzturiet uzņemto tempu, saglabājiet kvalitāti – atlaist grožus un paslinkot nebūs laika. Nopietni uztveriet nelielu veselības kaiti, vismaz izrunājieties ar savu ģimenes ārstu. Tuvinieku saimē nemētājieties no vienas galējības otrā. Ļaujiet bērniem pašiem loģiski un prātīgi risināt problēmas ar draugiem.

SKORPIONS. Satrauks cilvēku neiecietība, materiālo uzkrājumu sarukums un biznesa iespēju mazināšanās. Rosieties, saglabājot iekšēju mieru, un, klausot sirdsapziņas balsi, ejiet savu ceļu. Izlietojiet spēkus lietderīgi. Ja meklēsit, atradīsiet papildu peļņas iespējas, taču pievērsiet uzmanību darba devēja godprātībai. Var rasties vairāk brīva laika. Paveiciet nepieciešamus darbus savā, vecāku vai draugu saimniecībā. Pārskatiet ģimenes dokumentu mapi – nozīmīgo sakārtojiet un nolieciet vienā vietā.

STRĒLNIEKS. Netrūks uzmanības sabiedrībā. Atturieties no samākslotām emociju izpausmēm. Uzmundriniet saskumušos. Šajā laikā izmantotās izdevības palīdzēs gandrīz bezcerīgā lietā, saņemsit praktisku palīdzību. Novērtējiet savus fiziskos spēkus. Labu pašsajūtu veicinās sportiskas aktivitātes. Neuzturieties kompānijās, kurās nejūtaties droši. Cieņpilni noraidiet cilvēkus, kas pastiprināti interesējas par jūsu personīgās dzīves notikumiem. Saprotoši uztveriet spurainā pusaudža emocionālās garastāvokļa maiņas. Bez atgādināšanas rūpējieties par vecāku labsajūtu

MEŽĀZIS. Laba intuīcija. Strādājot saliedētā komandā, veiksies darbi. Nav ieteicams izdarīt lielus ieguldījumus vai iegādāties tehniku. Perioda beigās tieciet galā ar uzticēto darbu. Sasniegsiet mērķi, neiesaistoties asās diskusijās. Pagaidām savus projektus gan nereklamējiet – konkurenti arī nesnauž. Nestabilie laiki var sašūpot galvotāju garantijas. Aktivizējiet rosību atbalstītāju kustībā. Ģimenē uztveriet dzīvesbiedra aizrādījumus bez sakāpinātām emocijām. Notikušo atstājiet pagātnē, nesaēdiet sevi ar pārmetumiem. Esiet gatavs visam, kas notiks. Panāciet paļāvības sajūtu savstarpējās attiecībās.

ŪDENSVĪRS. Iecerētās reformas veiciet pakāpeniski; aktīvi rosoties, bez darba nepaliksiet. Būs piedāvājumi, jaunas perspektīvas. Darba intervijā ļoti svarīgs var būt vizuālais iespaids; veiksmes gadījumā būs jāiekļaujas saliedētā kolektīvā, jūsu darbu vērtēs modras acis. Esiet draudzīgs, vienkāršs un izpalīdzīgs. Strauji pavērsieni personīgajā dzīvē. Ja esat materiāli nostabilizējies, var apsvērt plānu par dzīvošanu atsevišķi no vecākiem. Iespējama iepazīšanās draugu rīkotā izklaides pasākumā, taču pirmais iespaids par cilvēku var būt mānīgs – savstarpējas simpātijas veidosies tikai pēc kāda laika.

ZIVIS. Neiesaistieties asos konfliktos, apspriežot ģeopolitiskos notikumus. Problēmas var sagādāt neapdomāti spriedumi, bez nopietna iemesla strīdā uz ilgu laiku vai pat pavisam varat zaudēt tuvu cilvēku. Naidīgu emociju uzbangojumam ļaujiet atrisināties bez jūsu līdzdalības. Pašu nogurdinās jūsu perfektā kārtības mīlestība. Koncentrējieties kaut kam vienam, pamazām apdarot visus darbus. Brīžos, kad jutīsities izsīcis un noguris, kāds labprāt uzņemsies rūpes par jums. Vienmēr svarīgi izrunāt sasāpējušo, un, kad sirds uzvilkta kā stīga, dodieties dabā vai pie cilvēkiem, kuriem patiesi uzticaties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko