Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 21.-27. oktobrim

Nedēļas horoskopu 21.-27. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Darbā kavēs un nomāks atkarība no vadības stratēģiskās domāšanas trūkuma. Kaitinās ierobežojumi. Ja nespēsit nolikt malā savas ambīcijas, lietišķās sarunās būs grūti panākt kopēju viedokli. Strādājiet ar galvu; atbalstiet gudrus plānus. Nepaļaujieties uz solījumiem, norunas korekti noformējiet līgumos. Sekojiet stāvoklim savā bankas kontā, pārskatiet izdevumu aili – noteikti atradīsit iespēju samazināt tēriņus. Uzmanīgi ielūkojieties spogulī – redzamais var liecināt par miega trūkumu. Pārgurums ne vienmēr atmaksāsies. Prātīgi apejot zemūdens akmeņus, mīļotais cilvēks atsauksies maigumam.

VĒRSIS. Sirdi urdīs nemiers par darbu, par mīļotajiem, māks emocionāls smagums. Dienas vairs nevirzīsies pa ierastajām sliedēm, it īpaši, ja jums ir apgādājami tuvinieki. Taču, garastāvokļa iespaidots, nesabieziniet krāsas – apstākļi nav tik dramatiski, kā iztēlojaties. Ne vienmēr ir viegli dzīvot pārmaiņu laikos, taču ar visu tiksiet galā, vienkārši nepieciešama pārdomāta pieeja apkārt notiekošajam. Uz laiku varat izjust ienākumu samazināšanos, bet paglābs veiktie iekrājumi. Noskaņojuma uzlabošanai noderēs jebkas, kas uzmundrina un dod spēku. Padomājiet par lietām, kas vieno ģimeni.

DVĪŅI. Pretrunīgs spēku taupīšanas periods. Būsit kašķīgs, šķitīs, ka saņemat vienīgi pārmetumus, bet nomierinieties un nevienam neleciet acīs – nervozitātei nav pamata. Cilvēkos izsakieties apdomīgi, bez asumiem un aizvainošanas. Nebūs iespēju radoši sadarboties kolektīvā. Ja apstākļi ļauj, strādājiet attālināti. Nav ieteicams iestādēs kārtot personīgos dokumentus, kur var būt sarežģījumi pat ar vienkāršas izziņas saņemšanu. Var saasināties rudenī jau ierastā hroniskā kaite. Saņemieties regulārai vingrošanai un īsai, mērenai diētai. Vairāk lasiet, sarunājieties ar mīļotajiem. 

VĒZIS. Būs grūti saņemties sākt ko jaunu. Darbā labāk būt piezemētākam, racionālākam. Rosīgi darbojieties vietā, kur esat, pildiet pienākumus, lai kā arī to negribētos. Kvēlas uzrunas paliks nepamanītas. Esiet gana gudrs, lai neiepītos intrigās. Aktualizēsies finanšu jautājums. Pagaidām aizmirstiet par ekskluzīviem pirkumiem. Pacentieties atbrīvoties no nevajadzīgām lietām – pārdodiet tās vai dāviniet labdarībai. Izvairieties no traumām uz ielas. Atradīsit mieru tuvu draugu lokā. Parūpējieties par vecākiem – iespējams, viņi noklusē savas problēmas. Mājās varat veikt līdz šim atliktus darbus. 

LAUVA. Dinamisks periods. Būs nepieciešama apņēmīga un pārdomāta rīcība, taču izkļūsiet no apburtā neveiksmju loka, un, jo vairāk darīsiet, jo labāks būs rezultāts. Spēsiet augt un gūsiet morālu gandarījumu, pagarinot sadarbību ar uzticamiem biznesa partneriem. Tuvākajā laikā var nedaudz uzlaboties finansiālais stāvoklis. Mājās centieties saglabāt mieru. Veiksies, vētot mapes ar veciem dokumentiem. Būs iespēja ieskatīties dzimtas vēsturē. Ar mīļumu nolīdziniet agrākos aizvainojumus radu starpā. Novērtējiet dzīvesbiedra iejūtību un pacietību. Ar tuvo cilvēku varat nolemt kādu laiku dzīvot šķirti.

JAUNAVA. Necentieties atgriezties rožainajā pagātnē – kas bijis, bijis. Esiet paškritisks. Cilvēkos esot, atšķiriet draudzības un simpātiju apliecinājumus no lišķīgiem komplimentiem. Neatlaidīgi tuvojieties mērķim un nepadodieties arī tad, ja jūtat, ka kāds sparīgi liek ceļā sprunguļus. Galu galā viss būs labi. Droši varat rēķināties ar uzticamo domubiedru atbalstu. Apkārtējie var nosodīt jūsu pārlieko emocionalitāti un neordināro ģērbšanās stilu, taču, visiem vēlot labu, dzīvojiet ar savu prātu. Diezgan sarežģīts laiks ģimenē. Jūsu savienību gaida pārbaudījumu laiks, rūpes par atvasēm un kopīgi mērķi.

SVARI. Droši paļaujieties uz savu darbīgo prātu. Finansiālo stabilitāti palīdzēs saglabāt apķērība, taču labāk darboties nelielā grupā, kur droši izsakiet ierosinājumus un idejas. Bez kavēšanās ķerieties pie veicamajiem uzdevumiem, skaidri nosakiet mērķi, bez minstināšanās pārvariet negaidītus šķēršļus. Var apdomīgi riskēt. Parūpējieties par atvašu imunitātes stiprināšanu. Ieplānojiet pietiekamu laiku pastaigām vai darbiem svaigā gaisā. Biežāk celiet galdā mūszemē augušos augļus un dārzeņus. Tuvajām attiecībām var būt nianses. Jūsu uzmanību pēkšņi var piesaistīt kāds ļoti sens draugs.

SKORPIONS. Stabila pašsajūta. No nelāgām situācijām tiksiet laukā sveikā. Pastiprināsies konkurentu rosība. Neatpalieciet! Gādājiet, lai sadarbības partneri var uz jums paļauties. Pagaidām ar lieliem ienākumiem nevarat rēķināties, taču labi iztiksiet ar to, kas jums ir. Var rasties piedāvājums apgūt jaunu pieredzi. Dariet to! Saudzējiet veselību, atturieties no jebkādām pārmērībām. Labi būtu katru dienu veikt kādu ceļa gabalu kājām. Noregulēsies saspringušas attiecības. Mēģiniet saprast atvases savdabīgo humoru. Atdariet sirdi labdarībai; iespēju robežās palīdziet pamestajiem četrkājainajiem.

STRĒLNIEKS. Visapkārt virmos sakāpinātas emocijas, taču vērojiet notiekošo ar cerīgu skatu, neļaujieties pesimistiskām noskaņām. Nevietā pateiktais graus iegūto uzticību. Var izdoties noregulēt kādu apgrūtinošu konfliktu. Daži steigā sāks biznesu, nepārdomāti iegādāsies nekustamo īpašumu vai ne visai godīgi izmantos iespēju virzīties pa karjeras kāpnēm. Bez aizķeršanās ritēs radošs darbs. Gādājiet, lai azotē vienmēr ir kāda artava neparedzētiem izdevumiem. Kaut tas nebūs viegli, atturieties no apreibinošu vielu lietošanas. Izvairieties no sadzīves traumas. Kopā ar ģimeni rosieties mājās.

MEŽĀZIS. Ne viss notiks pēc jūsu prāta. Darbos ieteicams paņemt atelpas brīdi. Atgriezīsities pie it kā jau nokārtotu problēmu risināšanas. Rīkojieties saskaņā ar savu pārliecību. Koncentrējieties, neatslābstiet. Iespējamas pārmaiņas kāda līguma noteikumos. Atbrīvojieties no saistībām, kas nesniedz gandarījumu. Izdosies līdzsvarot ģimenes intereses ar darba pienākumu veikšanu. Vēlams izvairīties no ilgstošas atrašanās vietās, kur pulcējas daudz cilvēku. Ļaujieties vēlmei pārkārtot dzīves telpu. Pievelciet grožus atvašu brīvā laika pavadīšanas plāniem, esiet informēts par viņu atrašanās vietu.

ŪDENSVĪRS. Pietiks spēka ar visu tikt galā, galvenais, uzturiet sevī mērķtiecību un optimismu, koncentrējiet uzmanību uz dzīves gaišo pusi. Vājuma brīdī nepametiet iesāktās studijas, kas ir jūsu caurlaide nākotnei. Konkurenti var sarīkot pārdomātu gājienu pret rosināto jauninājumu, bet neļaujiet sevi iebaidīt. Veiksmīgas radošās izpausmes. Tiks novērtēta jūsu sniegtā palīdzība un labdarība. Mierīgi nolīdziniet nesaprašanos draugu starpā. Mājās rūpes augošo atvašu ambīciju dēļ. Rīkojieties gudri, izvērtējiet prasības. Mudiniet savējos uz garīgām izklaidēm. Visus samierinās kāds gaišs, satraucošs notikums.

ZIVIS. Sabiedrībā diezgan nemierīga situācija. Varasvīriem savstarpēji ķīviņi un blefošana, apkārt lidos nelabvēļu šautras. Darba rezultātus var apdraudēt neprecīzi definētais. Daži svarīgi līgumi vai norunas var zaudēt spēku. Būs grūti uztvert būtiskas risināmo problēmu nianses. Šis periods nav īsti piemērots aktīvai radošai darbībai. Atrodiet laiku padomāt par kārtojamām lietām un dokumentiem. Var saasināties hroniska kaite; precīzi lietojiet izrakstītos medikamentus. Jaudīga emociju izlāde nenāks par labu tuviniekiem. Apzinieties, ka ne vienmēr varēsit pasargāt atvases no klasiskām kļūdām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko