Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 23.-29. jūlijam

Nedēļas horoskopu 23.-29. jūlijam piedāvā žurnāls SestDiena.

AUNS. Paaugstināta spriedze un pārguruma risks. Neizdosies noturēties komforta zonā. Joprojām satrauks nedrošība un neziņa. Privātajās attiecībās savstarpēja ecēšanās, biznesa jomā neliela rosīšanās. Pilnveidosiet iespējas, dibināsiet kontaktus. Pagaidām maz iepriecinoša finansiālā situācija. Varat risināt jautājumu par algas paaugstinājumu. Stipri domāsiet par zemes īpašuma iegādi laukos. Izvērtējiet reālās iespējas. Bez materiālā seguma, emocionāli rīkojoties, pēc tam var būt ilgi jāķepurojas laukā no kredītu sloga. Nocietušās atvases kals nākotnes plānus, urdīs vecākus.

VĒRSIS. Pieņemsies spēkā enerģija. Tā ne mirkli neļaus atslābt. Saraustīts miegs, sapņosiet pagātnes notikumus. Emocionālais noskaņojums var radīt pārejošu spriedzi attiecībās. Veiksies rokām darāmi darbi. Visu dariet bez steigas, ar apdomu. Notikumu gaita lielā mērā būs atkarīga no jums. Pārdomājiet tālākos soļus. Var sašaurināties kolēģu loks. Parūpējieties par ārējo izskatu un kādu odziņu apģērbā. Gribēsies parādīt sevi sabiedrībai. Tuvie cilvēki centīsies aktīvi iesaistīties jūsu personīgo problēmu risināšanā. Apvaldiet savu nepatiku, neesiet skarbs. Atvases bezrūpīgi baudīs vasaru.

DVĪŅI. Periods piemērots darbu atsākšanai vai plāna realizēšanai vienatnē. Tas jūs atgriezīs ierastajā un vēlamajā dzīves ritmā. Dariet to, kas rada prieku un atbrīvotības sajūtu. Kolektīvā savu viedokli aizstāvēsiet impulsīvi. Neaizsvilstieties bez jelkāda iemesla. Atturieties no sarunām ar žēlabaini noskaņotajiem. Neuztraucieties par nenozīmīgiem materiāliem zaudējumiem. Esiet piesardzīgs ceļā. Izvairieties no infekcijas. Iztīriet māju, lai var brīvi elpot. Piedodiet tuvākajiem, nenēsājiet līdzi smagu aizvainojumu nastu. Dzīvojiet ar mīlestību un labsirdību. Ejiet dabā, esiet kustīgs un aktīvs.

VĒZIS. Veiksmīgs periods. Būs iespējas sasniegt cerēto. Jūsu cilvēki būs labvēlīgi noskaņoti. Labi panākumi finanšu jomā. Sarežģītā situācijā pastiprināti darbosies intuīcija. Ieklausieties tajā. Centieties nepaklupt uz līdzena ceļa. Nelielieties ar to, kas jums pēkšņi iekritis rokās. Ja neuzspiedīsiet savu gribu, laba saskaņa ar domubiedriem. Uzmanieties no hroniskas kaites saasināšanās. Precīzi lietojiet nozīmētās zāles. Stipriniet organismu. Ēdiet augļus un dārzeņus. Ziemā būs nepieciešami tagad uzkrātie vitamīni. Ja ģimenē nobriedusi nopietna nepieciešamība izrunāties, neizvairieties. 

LAUVA. Periods gan satrauks, gan nomierinās. Rūpīgi plānojiet laiku. Ir izredzes kaut ko mainīt savā dzīvē. Pacentieties izrauties no ikdienas rutīnas. Neierobežojiet mīļoto saskarsmē ar cilvēkiem, bremzējiet savu greizsirdību. Spēja aizraušanās paliks bez turpinājuma. Darbā neiesaistieties asās vārdu pārmaiņās. Iespējams veiksmīgs ieguldījums sen lolotā plānā. Veiciet tikai nepieciešamos pirkumus. Atturieties no iepirkšanās internetā. Humora izjūta palīdzēs tikt galā ar saspringtām situācijām sadzīvē. Noņemiet spriedzi, klejojot mežā vai pie ūdeņiem. Radīsies iespēja no sirds ar kādu izrunāties.

JAUNAVA. Rosīgs un diezgan veiksmīgs periods. Būs nepieciešama pacietība, risinot apstākļu radītās problēmas. Neļaujieties negatīvām domām. Esiet vieds, vērīgs. Nedaudz buksēs bizness. Mainiet nostādnes, atrodiet jaunus ceļus. Pārliecinieties, ka varat uzticēties līdzstrādniekiem. Neatbalstiet konfliktus kolēģu starpā. Uzlabosies veselība. Iepriecinās atvašu centība. Var rasties vēlēšanās kaut ko mainīt mājas iekārtojumā. Viss būs jāveic pašam, tāpēc darbi ieilgs un nāksies tomēr aicināt palīgus. Rezultāts būs pūļu vērts. Uzklausiet dzīvesdraugu, novērtējiet apskāvienu un kopā būšanas lielo nozīmi.

SVARI. Izaicinājumu un pārdomu periods. Liela nozīme būs savaldībai un mieram. Šajā laika nogrieznī jūs neko nevarat nokavēt. Elastīgāk kārtojiet darba lietas. Varat iegūt brīdi apdomai un plānu pārstrādāšanai. Piezīmes un aizrādījumus cilvēkiem izsakiet ļoti piesardzīgi. Pārliecību balstiet uz racionāliem pamatiem, nevis emocijām. Neļaujieties stūrgalvībai. Labs padomdevējs būs jūsu labā intuīcija. Īpaši radošs laiks koncertējošiem māksliniekiem. Palīdziet, kam vien spējat, ja tas jūsu spēkos. Piedodiet, un arī jums tiks piedots. Brīvdienās var rasties vēlme pēc norobežošanās un vienatnes.

SKORPIONS. Periodā apkārtējā spriedze un nogurums var saasināt labas attiecības, izprovocēt nervozitāti un nevajadzīgus konfliktus. Atturieties no kritiskām piezīmēm un attiecību kārtošanas. Nepiesienieties nepārdomāti izteiktiem vārdiem. Ievērojot visus noteikumus, esiet rosīgs, kur vien tas iespējams. Iestrēgušās darba lietas kārtojiet bez steigas, bet akurāti. Personīgo dzīvi neapspriediet pat ar tuviem draugiem. Nekādā gadījumā neslīgstiet pesimismā. Šajā laikā esiet stiprs balsts vecākiem, it īpaši mātei. Iespēju robežās vairāk laika vadiet svaigā gaisā. Nodrošiniet mierīgu gaisotni ģimenē.

STRĒLNIEKS. Iekšēju spēku pietaupiet nopietnām lietām. Nepieciešama apdomība, lai nesadarītu grūti labojamas lietas. Atvēliet laiku tam, kas agrāk ticis pamests novārtā. Emocionālās attiecības ģimenē un darbā kārtojamas ar pacietību un sapratni. Rīkojieties un dariet lietas ar lielu iecietību. Pabeidziet iesāktos darbus, citādi tiksiet steidzināts un tas ietekmēs veicamā kvalitāti. Cik iespējams, atturieties no uzturēšanās sabiedriskās vietās. Ja esat laikus brīdināts, nenervozējiet par atvašu gaitām. Saglabājiet mieru un esiet saprātīgs sarunās ar tiem, kuri cer uz jūsu atbalstu un mierinājumu.

MEŽĀZIS. Jūsu spēkos ir reāli novērtēt situāciju un pieņemt pareizos lēmumus. Panākumus gūsiet ar domubiedru un visas komandas atbalstu. Ja spēsiet visus saliedēt, darbi ritēs pēc plāna. Periodā iespējams neliels finansiāls zaudējums, kuru tomēr drīz atgūsiet. Atturieties no azartiskas rīcības un mierinājuma meklēšanas alkoholā. Saņemot labāk atalgota darba piedāvājumu, līdzsvarojiet visus par un pret. Ja vien ir tāda iespēja, rosieties dārzā, savā saimniecībā un ģimenē. Gādājiet, lai saspringtais laiks neiespaido attiecības ar atvasēm. Ņemiet vērā, ka vieglāk ir sastrīdēties nekā salabt.

ŪDENSVĪRS. Attiecībās maigums un saprašanās. Radošums darbā. Neļaujieties ilūzijai, ka apkārtējie notikumi jūs neskars. Jābūt gatavam dažādiem pavērsieniem. Kāda teiktais var likt uz notikumiem paraudzīties ar jaunu skatu. Kļūs skaidrs, kā atrisināt samilzušu problēmu. Nepadodieties, kad apsīkst cīņas spars. Var būt nepieciešama droša rīcība. Draugu un domubiedru atbalsts nāks pašā laikā. Meklējiet jaunas iespējas un attīstības ceļus nākotnei. Periods piemērots sadzīviskiem darbiem. Papildiniet iemaņas ēdienu gatavošanā, biežāk ejiet staigāt. Atvases būs laimīgas par kopā būšanu. 

ZIVIS. Periodā iespējami mazi, jauki piedzīvojumi. Necentieties par katru cenu saglabāt irstošas attiecības. Viegli piemērosities pārmaiņām, pietiks spēka plānot darbus tuvākajai nākotnei. Nav īstais laiks uzstādīt stingras prasības. Meklējiet kompromisus. Uzmanīgi uzklausiet ierosinājumus, tie var noderēt. Pabeidziet labi iesākto, nodrošinieties ar visu darbam nepieciešamo. Nepaļaujieties uz dāsniem atvieglojumu solījumiem. Veiksies, tikai apdomāti riskējot. Tādā gadījumā iecerētais var izdoties. Pasakiet paldies palīgiem. Neuzspiediet atvasēm savu gribu. Tiksiet uzklausīts kā gudrs draugs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko