Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 3. - 9. decembrim

Nedēļas horoskopu 3.-9. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Viss labi tiem, kuri nekoncentrējas uz nepatikšanām. Nomieriniet un uzmundriniet tuvo cilvēku. Dzīvojiet ierastajā ritmā, paļaujieties uz saviem spēkiem. Šajā laikā jebkura veiksme gandarīs un motivēs, noskaņojums liks virmot emocijām. Piemērots laiks radošām aktivitātēm. Kur vien varat, saskatiet pozitīvo savā ceļā. Nelielas problēmas var radīt vēlme visu izdarīt pēc iespējas ātrāk. Esiet atvērts un dāsns. Uzturiet stabilas attiecības ģimenē, radiniekiem var būt nepieciešams jūsu padoms, palīdziet, ja vien iespējams! Neignorējiet fiziskās sajūtas, ir vērts vairāk ieklausīties sevī.

VĒRSIS. Neņemiet pie sirds visu par sevi dzirdēto. Nopūtiet putekļus no novecojušiem pieņēmumiem, drosmīgi atzīstiet jaunas vēsmas arī tad, ja pagaidām tās nesaprotat. Noderēs jūsu punktualitāte. Rūpīgi aprēķiniet tēriņus, jo šajā laikā gaidāmi tikai izdevumi. Esiet ļoti piesardzīgs pret ātro kredītu izmantošanu. Neplātieties ar prasmēm, kuru jums būtībā nav. Optimisms izglābs no kļūmīgas vai smieklīgas situācijas. Vairojiet mīlestību sevī, uzturiet harmoniskas attiecības ar atvasēm – tas radīs gaišu noskaņojumu ģimenē. Dariet visu ar mēru. Brīvdienās lieciet lietā praktiskās iemaņas.

DVĪŅI. Elpojiet dziļi. Neiespringstiet uz nepatīkamām lietām, padomājiet par savu emocionālo komfortu. Priecājieties par katru jaunu dienu, nepieļaujiet pārslodzi. Viss izdosies, ja saglabāsit ticību labajam. Neklausieties intrigu vērpējos, apejiet viņus ar līkumu. Pieļauta nevērība vai asi vārdi var radīt konfliktu ar varas pārstāvjiem. Ģimenē izsakiet motivētus pamatojumus saviem tēriņiem no kopējās kases. Esiet atklāts pat sīkumos. Vientulība četrās sienās būs jūsu paša izvēle.

VĒZIS. Virzieties uz priekšu pa ierasto ceļu. Enerģiju atjaunos labas domas. Jebkurā situācijā saglabājiet emocionālo līdzsvaru, atturieties no riskantas rīcības. Rūpīgi sargājiet savu iekšējo pasauli no svešiem skatiem, savu būtību – no svešas ietekmes. Saplānojiet darbus, lai brīvajās dienās nenomāc pārmetumi par nepaveiktām lietām – tas ļaus justies brīvam un neatkarīgam. Alkohols saasinās visas reakcijas un izpausmes. Esiet ļoti uzmanīgs, ejot pa slidenu ceļu vai braucot naktī. Ja iespējams, ejiet pirtī. Uzturiet mīlestības dzirkstelīti pret dzīvesbiedru – cita un labāka nebūs.

LAUVA. Dodiet priekšroku stabilitātei. Pārņems rosīšanās gars – gan darbā, gan mājās būs vēlēšanās kārtot un organizēt. Precīza intuīcija, taču visi procesi iepriekš kārtīgi jāsaplāno. Nebēdājiet un nezaudējiet iedvesmu, ja iecerētais nav piepildījies. Uz brīdi atvelciet elpu, lietas drīz nokārtosies bez tiešas jūsu līdzdalības. Nav piemērots laiks jaunu darba gaitu sākšanai. Paudiet savas jūtas otrai pusītei tikai tad, ja esat pārliecināts par to patiesumu. Dariet visu, lai mīļoto pasargātu no jebkuriem satricinājumiem. Nepieļaujiet aizkarošu rīcību mazpazīstamās kompānijās.

JAUNAVA. Emociju ietekmē nesakiet pārsteidzīgus vārdus tuvam cilvēkam, centieties uzklausīt un saprast mīļoto. Var būt jārisina iekavēti finansiāli jautājumi vai jāatdod senāks parāds. Veiksmīgs radošs darbs. Atturieties neapdomāti izdarīt nopietnas pārmaiņas savā dzīvesveidā. Paredziet dažus soļus uz priekšu. Brīvajās dienās rosieties dabā, staigājiet raitā solī, dodieties pārgājienos. Neļaujiet cilvēku ziņkārei iespaidot jūsu noskaņojumu. Galvenais uzturēt pašam sevi labā formā, nepadoties negatīvismam. Neatkāpieties no iecerēm, veltiet laiku ģimenei un omulīgai mājsēdei.

SVARI. Šajā laikā lielāka emocionālā trauksme. Dzīvojiet šeit un tagad, saglabājiet enerģijas pilnu garu, neļaujieties apātijai. Neturpiniet attiecības, kas faktiski jau beigušās, nejauciet mīlestību ar žēlumu. Atrisināsies darba problēma, tomēr kaut kas noteikti būs jāpiecieš vai jāzaudē – tā būs nodeva šim laikam. Nevienā jomā netērējiet velti spēkus un laiku. Neko neplānojiet steigā – tas var radīt zaudējumus. Labas attiecības draugu starpā prasīs lielu apņemšanos un motivāciju. Esiet diplomātisks. Neizdodiet naudu nevajadzīgiem pirkumiem, piemēram, bezgaumīgām Ziemassvētku dāvanām. 

SKORPIONS. Mainīgas situācijas, raibs dienu ritējums. Pieaugs cilvēku ziņkārība un intrigu iespējamība. Darbā var pajukt labi sastrādājusies komanda. Brīžiem šķitīs, ka riņķojat pa apburto loku. Iekšējā saspringuma patiesie iemesli slēpsies jūsu nedrošībā un neizlēmībā. Saglabājiet mieru un radošu domāšanu, neļaujieties krasām garastāvokļa maiņām. Nežēlojieties un neraudiet – jums pašam ir pa spēkam uzvarēt stresu un bailes no nezināmā. Draugu lokā apdomājiet katru izteikto vārdu. Ja esat pārskaities, dusmās vienmēr noskaitiet līdz desmit. Uzmaniet saimniecības atslēgas.

STRĒLNIEKS. Cilvēki bieži un atklāti paudīs dusmas, agresivitāti, bet jūs saglabājiet mieru un savas pamatvērtības: siltas mājas un tuvos cilvēkus, labu attieksmi citam pret citu. Atturieties no greizsirdības. Uzklausiet apkārtējo cilvēku domas, bet izvairieties no padomu došanas – katram sava dzīve dzīvojama. Esiet draudzīgs, pašpietiekams, neļaujiet piezagties depresīvām domām. Paliksiet tikai zaudētājos, ja pār jums valdīs nīgrums un divkosība, ja nebūsit gatavs atbildēt par savu lēmumu radītajām sekām. Neplātieties ar savu veiksmi, sargājiet īsto zeltu – ģimenes pavardu un atvašu veselību

MEŽĀZIS. Gandarījumu veidos apziņa, ka visi notikumi rit tieši tā, kā plānojāt. Nesteidzieties mainīt iepriekš saskaņotus plānus, esiet apdomīgs. Ļaujiet mirdzēt un plaukt dzīves jomām, kas atkarīgas no jums. Pirms gada nogales svētkiem noteikti paveiciet iestrēgušos darījumus un darbus, lai par tiem vairs nav jādomā. Gādājiet, lai garastāvokli nebojā ne steigā izdarīti pirkumi, ne sastrēgumi, ne aizmāršība. Naudu netaupiet tikai veselībai un savējo labsajūtai. Ģimenē esiet atbildīgs un labestīgs. Brīvo laiku pavadiet tuvu cilvēku lokā, cik iespējams, izvairieties no nomācošas vientulības.

ŪDENSVĪRS. Mīļotais cilvēks būs saskumis par jūsu biežo prombūtni. Sasniegumi biznesā svārstīgi, darījumi var kavēties, solījumi netiks ievēroti ārēju apstākļu dēļ, valsts iestādes kavēs dokumentu formēšanu. Apbruņojieties ar pacietību. Pozitīvas pārmaiņas lietu kārtībā gaidāmas tikai jaunā gada sākumā, taču aizmirstiet par tumšajiem padebešiem pamalē – pagaidām nav jūsu spēkos tos klīdināt, un lielu ļaunumu tie nenodarīs. Apsveriet iespējas atvases izglītot citā skolā vai mājas apmācībā. Raugiet, lai bērni netiek lieki raustīti uz nodarbībām, kas viņus neinteresē. Izvēles iespējas ir svēta lieta.

ZIVIS. Sācies svētku gaidīšanas laiks. Esiet spontāns, saglabājiet sirdī jaunības dzirksti. Gaišās domas cels augšup, nesatraucieties par pasaules problēmām. Varat īstenot drosmīgas, pat fantastiskas idejas. Iedrošinās draugi un tuvi cilvēki, kopā kalsiet saistošus plānus, atradīsiet iespējas priekam un atpūtai. Pagaidām gan būs diezgan grūti īstenot vilinošas iespējas finanšu jomā – var veidoties likumdošanas šķēršļi, bet ar pacietību un apņēmību savu tomēr panāksit. Domājiet radoši, veltiet laiku dvēseles izzināšanai. Nekautrējieties sevī izcelt skaisto, esiet uzņēmīgs. Gandarījumu dos atvašu sirsnība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko