Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 5.-11. novembrim

Nedēļas horoskopu 5.-11 novembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Grūtsirdība nebūs labākais ceļabiedrs. Izrunājieties ar uzticamu draugu, izstaigājieties ar suni pa mežu. Krāsaina šalle būs pašā laikā, varbūt arī karstas kafijas krūze ar mazu konjaka piešprici – lieliski! Nesāciet neko kardināli jaunu – tas prasīs pārāk daudz enerģijas –, taču neatlieciet arī svarīgos darbus. Radīsies iespēja papildus kaut ko nopelnīt vai saņemt pabalstu, bet lielākus pirkumus izdariet vēlāk. Izvairieties no steigas, jo pieaugs traumu risks. Nekrītiet galējībās. Laba saprašanās ar tuviem radiniekiem. Mājās mainīga gaisotne, bet meklējiet prieku emocionālā saskarsmē ar tuvākajiem.

VĒRSIS. Var plānot diezgan aktīvu darbību – brīnišķīgs laiks, lai darītu to, ko vēlaties, lai darbi būtu pa prātam un padotos. Ja mīļotajam cilvēkam nāksiet pretī ar atklātību un uzticēšanos, būs laba saskaņa. Atturieties no greizsirdības. Viegli dibināsit jaunus kontaktus, bet nostipriniet arī esošos. Veiksmes brīži mīsies ar spriedzi. Neizturieties vieglprātīgi pret sīkumiem – tie var liecināt par situācijas maiņu darbā. Var pieaugt ar dzīvesvietu saistīti saimnieciskie izdevumi. Atvases tieksies pēc jums – neatpērcieties ar dāsnu kabatas naudu, bet meklējiet interesantas laika pavadīšanas iespējas.

DVĪŅI. Labs periods, ja rīkosities bez steigas. Veiksmīgs attiecību ritējums, daži soļi uz priekšu biznesā. Var risināt aktuālas problēmas un piefiksēt visas prātā ienākušās idejas. Nebaidieties kļūdīties, riskējiet! Nepievērsiet uzmanību nebūtiskajam, bet neatstājiet novārtā svarīgo. Var apsvērt iespēju mainīt darbošanās virzienu, taču svarīgāka par darīšanu būs plānošana un mācīšanās. Dokumentus gan labāk parakstiet citā periodā, izvairieties no paviršības kļūdām. Sastrēgums var likt kavēt svarīgu tikšanos – rēķinieties ar laika patēriņu ceļā. Esiet uzmanīgs darba intervijās.

VĒZIS. Rosīgs periods, jaunas ziņas, emocionālas situācijas. Atturieties no neadekvāta vārdu biruma – īpaši attiecībās ar vistuvāko cilvēku. Paveiksiet darbu lielāko daļu, un ļaujiet galvai strādāt jaunu ideju virzienā. Atlieciet uz vēlāku laiku ilgtermiņa lietošanai paredzēto lietu iegādi, uzmanīgi iedziļinieties saziņas līdzekļos vēstītajā. Jau iegādātas biļetes būs jāatdod atpakaļ; var tikt pārcelts mantojuma lietas tiesas process. Dariet labas lietas! Ja rodas šaubas, pārbaudiet veselību; atturieties no jebkurām pārmērībām. Sportā lielāku uzmanību vēlams veltīt iesildīšanās vingrinājumiem.

LAUVA. Rudenīgu pārdomu laiks. Dusmās pieņemts lēmums pretī var izsaukt spītību un samezglojumu attiecībās. Darbā iespējamas pārmaiņas. Nenostājieties vērotāja pozīcijā! Var izjukt ierastais ritms, pagarināsies darbalaiks, bet nemazināsies vadības prasības – būs jātiek galā pat ar to, no kā citi atteikušies. Taču nedaudz izkustēsies no vietas ieplānotais ilgtermiņa projekts, tas radīs pacilātību un atraisīs domu lidojumu. Lai nebojātu nervus, ievērojiet mājsēdes prasības. Ģimenē neuzspiediet pārējiem savu gribu, esiet atvērts, dalieties emocijās. Atvases alks pēc atzinības.

JAUNAVA. Pelēkais rudens aiz loga var radīt aizkaitinājumu – sargieties saiet ragos ar mīļoto, salīgt nebūs viegli. Dāviniet ziedus un saldumus – tie būs pašā reizē, ejot pa šauru saprašanās laipu. Nepārdomāta vadības rīcība var izsaukt dusmas, bet neprotestējiet – tas neko nemainīs. Raugieties uz notikumiem reāli. Pievērsiet uzmanību saviem izdevumiem – nav piemērots laiks lieki tērēties. Pasekojiet, lai pieliekamais nekad nav galīgi tukšā. Nepiešķiriet lielu nozīmi baumām un viltus ziņām – atstājiet to visu aiz strīpas un guliet mierīgi. Novērsiet pārpratumus ar atvasēm.

SVARI. Būs gan emocijas, gan paguruma brīži. Jūs var pārprast. Pārmaiņas uz labu šķitīs pārāk sīkas, augstākstāvošo kompetence nožēlojama. Var atklāties meli vai noklusētais. Uzticieties intuīcijai, rīkojieties pēc sirdsapziņas. Turpiniet piemēroties apstākļiem, jo nav jau kur sprukt. Izvairieties no saskarsmes un sadarbošanās ar nokaitinātajiem. Nedaudz kavēsies paredzētā atlīdzība. Pieķerieties pusaizmirstām idejām un darbiem, papildiniet zināšanas, nokārtojiet rēķinus. Jelkādā veidā parūpējieties par savu un tuvo cilvēku labsajūtu. Sakārtojiet māju. Samīļojiet atvases.

SKORPIONS. Būs iespēja skaidrāk ieraudzīt un saprast notiekošo. Darāmā būs vairāk, nekā varēsit paspēt. Centieties nogludināt briestošās nesaskaņas savā apkārtnē. Nosakiet prioritāros uzdevumus tuvākajam laikam, visus darbus veiciet bez steigas. Fakti nespēs mainīt līdzšinējo pārliecību. Nebūs īsti labi būt līdz galam atklātam, taču esiet taisnīgs pat tad, ja tas nav patīkami vai izdevīgi. Padomājiet, kā savu ikdienu padarīt priecīgāku – iespējas ir, tās tikai jāsaskata!

STRĒLNIEKS. Veiksmīgāks laiks perioda pirmajā pusē. Sakopojiet spēkus un pievērsieties tiešo pienākumu veikšanai! Iespējamas dažādas kontroles, uzņemieties atbildību par saviem vārdiem un darbiem. Problēmas risiniet, nevis atlieciet uz vēlāku laiku. Nekavējiet norunātās tikšanās. Esiet iecietīgs, uzklausiet domubiedrus, kaut iespējami strīdi profesionālos jautājumos. Neizdomājiet to, kā faktiski nemaz nav; centieties saprast arī lietas, kas jums nav īsti pieņemamas. Datora vai citas tehnikas iegādi pārceliet uz vēlāku periodu. Mājās var atbrīvoties no krāmiem – būs plašāka dzīves telpa.

MEŽĀZIS. Līdzsvarots, mierīgs noskaņojums. Attiecības kļūs ļoti emocionālas – pretrunīgo samierināšanās ceļu ejiet kopīgi! Esiet apdomīgs sarunās; iespējams, būs nepieciešama piekāpšanās. Šķietami zaudēto drīz atgūsit ar uzviju. Profesionālā darbība prasīs gan izturību, gan pacietību – gūsit arī atzinību, tomēr šķitīs, ka samaksāta pārāk augsta cena. Izvairieties no kompromisiem – iztopot kādam, negūsit ne labumu, ne gandarījumu. Nesoliet neko, ja māc šaubas par savām iespējām. Palīdziet atvasēm mācībās, kaut tas nenāksies viegli. Brīvā brīdī ieprieciniet sevi ar mūziku, grāmatām, patīkamām atmiņām.

ŪDENSVĪRS. Mostoties no rīta, pasakiet sev, ka būs laba diena, un nepazaudējiet šo apziņu! Situācija nepārtraukti mainīsies, tāpēc nevajadzētu neko ļoti plānot uz priekšu. Daudz kas būs atkarīgs no iesaistīto cilvēku rīcības. Centieties izvairīties no steigas – ātra rīcība nebūs jūsu stilā, labāk ritēs individuāli veicams mājsēdes darbs. Ja būsit disciplinēts un precīzs, vieglāk izdosies saskaņot vēlmes ar iespējām. Pret infekciju stiprinās piesardzība un sirsnība mājinieku attiecībās. Izjutīsit tuvo cilvēku rūpes par jūsu labsajūtu. Veselības stiprināšanai derēs vitamīnu rudens kūre.

ZIVIS. Mīlestību uzturiet ar maigumu un rūpēm vienam par otru. Vilcināšanās ar galīgā lēmuma pieņemšanu var izbeigt kādas ilgstošas attiecības. Izmantojiet šā laika sniegtās iespējas. Darbā neuzņemieties pienākumus, kuri jums nešķiet interesanti un nedod gandarījumu. Nepakļaujieties līdzcilvēku vārdu plūdiem un emocionālajam spiedienam. Rūpīgi plānojiet ģimenes budžetu – lielākus pirkumus izdariet tūlīt vai krietni vēlāk. Pārbaudiet sildāmierīču drošību mājās. Neesiet pasīvs – staigājiet, vingrojiet, asiniet prātu. Iztieciet bez komandējoša toņa. Nekad nebūs par daudz mīļu sarunu ar tuvajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko