Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Nedēļas horoskops 8.-14. oktobrim

Nedēļas horoskopu 8. - 14. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Esiet izdarīgs un enerģisks. Notikumi ritēs ļoti strauji, arī mīļotais cilvēks šķitīs pārāk straujš, un negribēsit viņam atdot ieņemtās pozīcijas. Jābūt īpaši uzmanīgiem vārdu apmaiņās – ja neesat pārliecināts par savu taisnību, labāk paklusējiet. Atturieties kategoriski un nievājoši apspriest paziņas. Spēsit parādīt radošās spējas un paplašināt savu darbības lauku. Skaitīsiet ienākumus, vētīsiet izdevumu mērķus. Var attaisnoties risks, lai gan nepaļaujieties uz neskaidrām finansiālajām saistībām. Darījumus kārtojiet praktiski un analītiski. Pieaugusī atvase sāks izvirzīt savus, striktus noteikumus.

VĒRSIS. Neatliekamu darbu periods. No jaunajām attiecībām negaidiet pārāk daudz, taču, ja pietiks prasmes saprast otru cilvēku, tālākais ceļš būs ejams kopā. Intuīcija pateiks priekšā pareizo rīcības plānu, būs idejas un prasme tās realizēt. Ja veiksies, spēsit vairot ienākumus. Virzību uz priekšu nodrošinās saprašanās ar kolēģiem. Mācībās nebūs viegli, bet kārtīgi cīnīsities, saprotot, ka zināšanas pavērs ceļu nākotnē. Straujo ieskrējienu studiju gaitās gan var piebremzēt nogurums. Samērojiet darbu ar atpūtu, vislabāk ar sporta nodarbībām. Regulāri skrējieni dabā aizstās sporta zāli.

DVĪŅI. Būs daudz ieceru profesionālajā jomā, taču darbi var kavēties, ja nebūs gaidītā atbalsta no vadības puses. Neļaujiet savu rīcību ielikt noteiktos rāmjos – neordināri ieteikumi var kaitināt, būs asa viedokļu apmaiņa, bet rezultātā jūsu plāni tiks saprasti un atbalstīti. Var pieņemt svarīgus lēmumus biznesā. Kaitinās garie dokumentu virzības ceļi birokrātijas gaiteņos. Brīvajā laikā ļaujieties atpūtai, klusumam un mieram. Veltiet uzmanību ģimenei, mīļotajam cilvēkam, atvasēm. Atcerieties gan, ka pusaudžiem kabatas nauda ir jānopelna: nosakiet noteiktus darbus, un neatkāpieties no norunātā.

VĒZIS. Darbojieties. Neprasiet no mīļotā cilvēka vairāk par to, ko viņš jau dod. Iespējama uzvara konkursā vai sporta sacensībās. Ja rīkosities godprātīgi, cilvēki labprāt ar jums sadarbosies. Pagaidām vēl neesat gatavs strādāt augstākajā ešelonā – krājiet pieredzi. Uzturiet saiknes ar gados un sirdī jauniem cilvēkiem. Nevilinās iespēja izcelties apkārtējo vidū. Perioda beigās ieteicams vairāk laika veltīt sev. Necentieties savas dusmas vai rūgtumu izgāzt uz mājiniekiem. Atvases gribēs atbrīvoties no vecāku varas. Neesiet skarbs. Attiecības ar bērniem balstīsies abpusējā vēlmē būt atklātiem. 

LAUVA. Mīļotajiem vēlams dalīties domās un pārdzīvojumos. Bieži rīkosities impulsīvi. Nevainīgu, bet ironisku piezīmi tuvais cilvēks uztvers sāpīgi, tādēļ domājiet, pirms ko sakāt. Saņemsiet atlīdzību par labi paveikto. Iespējams atrast darbu, kas uz ilgāku laiku kļūs par labu ienākumu avotu. Kāds vērtē jūsu kandidatūru augstākam amatam, bet uz strauju karjeras kāpumu pašlaik neceriet. Ģimene vēlēsies organizēt lielāku saietu. Var būt jāuzņemas izdevumi kāda dzimtas locekļa labā. Neatsakiet senu draugu aicinājumam piedalīties rudens talkā – tikšanās ienesīs patīkamas pārmaiņas ikdienā.

JAUNAVA. Siltu sajūtu uzplaiksnījums attiecībās, bet darba kontaktos neesiet pārāk emocionāls. Balstoties uz faktiem, centieties bezkaislīgi analizēt notiekošo. Darījumos jāievēro īpaša precizitāte. Apdomīgi sabalansējiet ienākumus ar izdevumiem. Kopumā viss ies pēc plāna, taču vēlēsities mainīt dzīves apstākļus – apsveriet visus par un pret. Jaunais var apgrūtināt dzīvi pašos pamatos – vai pietiks spēka visu kārtot? Varat saņemt aizrādījumu par nesaimnieciskumu, tomēr tuvinieki jūsu rīcību atzīs par labu. Baudīsit cieņu, saņemsiet praktisku atbalstu.

SVARI. Būsit nenogurdināms. Ja jūsu nolūki nav savtīgi, ātri salabsiet ar mīļoto. Atturieties no neizpildāmiem solījumiem. Pārlieks prasīgums nevar nākt jums par labu. Uzticieties labu vēlošiem padomdevējiem. Nav īstais laiks sākt jaunu darbu – būs labi tur, kur esat pašlaik. Protiet dalīties nopelnītajā ar tuvākajiem. Izvairieties no lētu preču piedāvājumiem internetā – nepārdomāti izlietotā nauda var kļūt par strīdu objektu ģimenē. Bērni ik pa laikam pārbaudīs pieļaujamās robežas. Apdomīgi un gudri risiniet pašlaik briestošu problēmu ar atvasēm.

SKORPIONS. Katru jaunu dienu sāciet ar gaišu skatu – tas ir jūsu spēkos. Galvenais pašlaik ir saglabāt neatkarību. Nogludiniet domstarpības ar kolēģiem, novērsiet jebkuru stresu, neiesaistieties konfliktos. Pagūsit izvairīties no iespējamajām nepatikšanām. Atturieties no sašutuma izpausmēm, kas var pārņemt nenozīmīga iemesla dēļ. Sarežģītus jautājumus risiniet mierīgi, ar cieņu. Kliedējiet sevī negatīvas emocijas, atrodiet veidu, kā no tām atbrīvoties. Ļoti svarīgs uzticama drauga atbalsts. Mazkustīgajiem ieteicama kaut neliela fiziskā slodze. Pacentieties mazliet atpūsties. Atturieties no alkohola.

STRĒLNIEKS. Ļaujiet arī tuvajam cilvēkam paust savu viedokli. Ja jaunā paziņas darba stils un stratēģija jums ir pieņemami, var sākt kopīgu biznesu. Nobriedīs laba iecere, bez īpašām pūlēm veiksiet pārmaiņas savā darbībā. Grandiozu plānu realizācija gan apšaubāma. Kāds darba piedāvātājs var solīt vilinošas perspektīvas profesionālajā jomā, tomēr palieciet savā vietā. Iespēja palīdzēt grūtībās nonākušajam sagādās gandarījumu. Atturieties no vakara maltītēm. Vēlamas izpriecas bez riska. Izvairieties no asas vārdu apmaiņas ar vecākiem – viņi strīdus pārdzīvos, un tie var atsaukties uz senioru veselību.

MEŽĀZIS. Galvenais ar mīļoto par visu runāt atklāti. Klausieties ar sirdi, dzīvojiet mierā un harmonijā. Darbā radošs noskaņojums, taču briest nozīmīgas pārmaiņas. Ticiet savām spējām un zināšanām. Ļaujiet visam risināties mierīgā ceļā, galvenais iecerēto panākt ar godīgiem līdzekļiem. Varat tikt iekļauts nozīmīgā komisijā. Sasprings cīņa par nekustamo īpašumu. Nebēdājiet par kāda vēlmi jūs apmelot – netaisnību atspēkosit. Gribēsies no visa paiet malā. Spriedzi palīdzēs noņemt fiziskas nodarbības. Veltiet laiku arī ārējam izskatam. Novērsiet paviršību vai slinkumu bērnu attieksmē pret mācībām.

ŪDENSVĪRS. Mīļotos sildīs mazi sirdsdarbi, jauki pārsteigumi. Dāviniet ziedus arī bez iemesla, lieciet kabatā kastaņus laimei. Raugieties uz notikumiem pozitīvi. Kad izšķiras jūsu nākotne darbā, novērtējiet situāciju bez padomdevējiem. Labvēlīgs laiks ieceru realizācijai, tomēr jārēķinās ar sīvu konkurenci. Uzmanieties pie stūres, var nākties maksāt soda naudu par noteikumu neievērošanu. Atturieties no nomelnojošu komentāru lasīšanas portālos. Bērni paņems gana daudz jūsu enerģijas. Skaidrojiet atvasēm savu viedokli vienkāršā un saprotamā valodā. Brīvdienās organizējiet pirts priekus.

ZIVIS. Diezgan raibs periods. Nesteidzieties, visā nepieciešama pacietība un mēra sajūta. Pārāk liela emocionalitāte var izraisīt nepareizu rīcību. Labi pat sīkumos saplānot ikdienas darbus. Nelielas neskaidrības finanšu lietās. Parāds nekad nav brālis, bet šajā periodā tas būs smags slogs, no kura jāatbrīvojas. Neriskējiet bez īpašas vajadzības, ekstrēmi pasākumi noteikti atliekami. Novērsiet jebkuru infekcijas iespēju. Ja atvasēm būs jāmācās attālināti, vecāku starpā iespējama nesaprašanās. Savā aizņemtībā svarīgi sadalīt pienākumus taisnīgi. Ja iespējams, vairāk laika veltiet vaļaspriekam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko