Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops: 9. - 15. decembris

Nedēļas horoskopu 9. - 15. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Pievērsiet lielāku uzmanību sajūtām. Atgriezīsies veiksme, būs rosinoši notikumi, daudz noderīgas informācijas, vērtīgas sarunas. Laba tikšanās ar uzticamu padomdevēju. Maznozīmīgi kavēkļi neaizēnos veicamo darbu kopainu; piemērots laiks, lai turpinātu vērienīgi iesākto. Atbildīga pieeja darbam ļaus izdarīt pārsteidzošus atklājumus. Droši labojiet, ja gadījies kļūdīties, un ejiet uz priekšu, taču nepārcentieties. Stingri sekojiet, lai darbi nenozog jums atpūtu. Biežāk tiecieties ar cilvēkiem, ar kuriem kopā jūtaties labi. Baudiet ziemu. Ģimenē būs mazāk pragmatisma, vairāk romantikas.

VĒRSIS. Dzīvojot bez steigas, varat paveikt to, kas likās pat neiespējams. Kādam gan nepatiks izteiktie aizrādījumi, var tikt kritizēts jūsu vadības stils. Vēloties panākt savu, necentieties izmantot jebkurus līdzekļus. Atzīstot kļūdas, visu vērsīsit par labu. Kāds piedāvājums būs pagodinošs, bet arī ļoti apgrūtinošs. Pievērsieties tam, kas sola labus rezultātus jau vistuvākajā laikā. Mājās liela darbošanās ar praktiskām lietām. Atvēliet mazliet uzmanības pats sev, reizēm palaiskojieties. Greizsirdība var būt nogurdinoša un aizvainojoša. Nerakņājieties pagātnes notikumos, sargājiet savas jūtas.

DVĪŅI. Labs periods, lai kaut ko mainītu. Plānojiet notikumus, apsveriet savas laika rezerves. Iespējami paša organizēti nozīmīgi pavērsieni personiskajā dzīvē. Piepildīsies vēlēšanās risināt vērtīgas idejas savā jomā. Var izdoties atgūt pirms ilgāka laika aizlienētu mantu. Bērni ķīvēsies savā starpā, taču labāk nepieļaut pārpratumus un nejaukties viņu lietās. Rūpējieties par siltumu mājās un sirdīs. Dzeriet zāļu tējas, apmeklējiet tuvus radus, esiet kopā, priecājieties no sirds! Tikšanās uzjundīs patīkamas atmiņas no senākiem gadiem. Liela nozīme vitāla drauga klātbūtnei, kopā jutīsities droši.

VĒZIS. Kopumā situācija nervoza, bet stabila. Esiet piesardzīgs, parakstot līgumus, tiekoties ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Pārlieka steiga var izjaukt iecerēto. Perioda otrajā pusē situācija uzlabosies. Naudas lietās var būt gan patīkams pārsteigums, gan negaidīti izdevumi. Daži īstenos sapni par nekustamā īpašuma iegādi. Ja iespējams, iztieciet bez kredīta ņemšanas. Var laikus domāt par atpūtu gadumijā ārpus Latvijas. Sirdslietu kārtošanu pagaidām atstājiet otrajā plānā, jo mīļotajam cilvēkam galvā būs sabiedriski pasākumi. Respektējiet viņa emocijas, savu ar uzviju panāksiet īstajā laikā.

LAUVA. Daudz rosības. Šis nav laiks, lai noslēgtos sevī, labi darboties saliedētā komandā. Neatlieciet neko uz pēdējo brīdi – viss labs, kas padarīts. Iekrāto naudu tērējiet ar lielu apdomu. Panākumi radošajos procesos. Parūpējieties par tuvo cilvēku vajadzībām, laikus gatavojiet un skaisti iesaiņojiet dāvanas – tā izpaudīsit cieņu mīļajiem. Uzklausiet atvašu viedokli. Varbūt neesat pamanījis, ka bērni jau izauguši. Steigas un darbu dēļ mīļoto starpā daudz sakāpinātu emociju. Atcerieties, ka labākais līdzeklis prātu nomierināšanai ir silts apskāviens un sirsnīgs smaids. Apmeklējiet koncertus.

JAUNAVA. Virziet savu enerģiju pārdomāti. Daudz sasniegsit ar laipnību un sirsnību. Rīkojieties, klausot sirds balsij, nevis vairākuma lemtajam. Mierīgi apdomājot radušos situāciju, problēmai gūsiet veiksmīgu risinājumu. Nodarbinās finanšu jautājumi, mērķa sasniegšanai būs nepieciešami uzkrātie materiālie resursi. Varat atrast ilgi meklētu piemērotu mītnes vietu ilgākam laika posmam. Atvašu pārāk lielā vēlme pēc patstāvības un brīvības gada nogalē var radīt problēmas, kas no jums prasīs daudz enerģijas. Ļaujiet bērniem izlādēties, valdiet sevi un kopīgi vienojieties par risinājumu.

SVARI. Daudzas lietas sāks virzīties pozitīvā gultnē. Biedrojieties ar enerģiskiem un dzīvespriecīgiem cilvēkiem. Pragmatiski lūkojieties nākotnē. Palielināsies radošā darba iespējas. Var pārskatīt neseno veikumu un, ja nepieciešams, to koriģēt. Saglabājiet godbijību un cieņu, komunicējot ar dažādu paaudžu cilvēkiem. Liela vērtība būs uzticama padomdevēja ieteikumam. Uzmanieties, svarīgu vēstījumu nenosūtiet uz nepareizu adresi! Nekaitēs laiku pa laikam paslinkot, tomēr centieties vairāk kustēties, dodieties garākās pastaigās. Atvasēm uz savas ādas nāksies izjust pieļauto kļūdu sekas.

SKORPIONS. Nelolojiet utopiskas idejas, atturieties pieņemt kardinālus lēmumus jebkurā jomā. Daudz ko sasniegsit ar minimāliem līdzekļiem. Nekavējieties izmantot labvēlīgus apstākļus, tiecoties uz plānoto mērķi. Pārmērīgs tiešums un nepiekāpība traucēs pildīt solīto. Biznesa sponsors godīgi palīdzēs atrisināt radušos situāciju. Izdosies tikt galā ar nelielu sasirgumu. Nepievērsiet uzmanību sliktiem sapņiem. Ģimenes locekļi vēlēsies lielāku patstāvību, jūsu autoritārisms viņus sarūgtinās un kaitinās. Gādājiet par saprašanos ar pusaudžu vecuma atvasēm, sīki kašķi var izjaukt labu ģimenes pasākumu.

STRĒLNIEKS. Domājiet labas domas, nemitīgas raizes darīs jūs bezspēcīgu. Labs periods ikdienišķiem darījumiem, pirkumiem, apmaiņai, pārdošanai. Atlieciet pasākumus ar nekustamajiem īpašumiem – šajā jomā viss it kā slīdēs no rokām laukā. Nepieļaujiet pārpratumus steigas un neapdomības dēļ. Nav vēlams cilvēkiem demonstrēt savu pārākumu. Izvairieties no sabiedriskiem pasākumiem, kuri jums izsūc enerģijas rezerves. Ja ir iespējams, darbojieties fiziski. Neliela nesaprašanās mīļoto starpā. Tieksme notikumus analizēt līdz sīkumiem traucēs jūtu dzīvei.

MEŽĀZIS. Koncentrējieties uz tiem ikdienas darbiem, kuros noteikti vajag ieguldīt laiku un enerģiju. Nekautrējieties izteikt no citiem atšķirīgu domu, pieņēmumu. Diskutējiet, paudiet savu viedokli, pierādiet un pārlieciniet. Var nākties apiet dažu labu asu stūri, dzirdēt skarbus vārdus, taču tiksiet cienīts par drosmi. Pirms Ziemassvētkiem griežas labdarības rats – piedalieties, palīdziet no sirds. Ziedojiet nevis to, kas vairs nav vajadzīgs, bet to, kas cilvēkus iepriecina, dod iespēju paēst, sasildīt māju, izglābt kādu mājdzīvnieku – bieži tam nevajag daudz!

ŪDENSVĪRS. Noskaņosities uz papildu ienākumu gūšanu, taču ieteicams nepārvērtēt savus spēkus un varēšanu. Šajā periodā labāk samierināties ar to, kas jums ir. Uzkrājiet enerģiju priekšdienām. Darbā var uzpeldēt neatrisinātas lietas vai steigā pieņemts lēmums. Nemieru var radīt līdz galam neizrunātais – tas sarežģīs attiecības ar vadību. Labāk atzīt kļūdas uzreiz. Uzmanīgi ieklausieties atvašu teiktajā, jo bērni var kalt plānus, kas neatbilst jūsu nodomiem, un klaja demagoģija šoreiz nepalīdzēs. Sagatavojiet kādu negaidītu aizraujošu akciju vai dariet kaut ko pilnīgi citādi, nekā ierasts.

ZIVIS. Rosinošu tikšanos un sadarbības laiks. Karjeras kāpumam nozīmīgi lietišķi kontakti. Tiks novērtēta jūsu atbildīgā attieksme pret pienākumiem. Var tikt piedāvāts labi atalgots darbs. Paļaujieties uz prāta apsvērumiem, nevis ilūzijām. Paškritiski padomājiet, vai aizejot būsit ieguvējs. Jaunie plāni var būt iemesls nesaskaņām ģimenē. Kopā ar mīļoto cilvēku būsiet gaidīti viesi sabiedrībā, tomēr neaizraujieties ar tuvo attiecību demonstrēšanu. Esiet uzmanīgs atpūtā brīvdienās, neriskējiet pats un neļaujiet atvasēm ekstrēmi izpausties. Baudot ziemas priekus, ievērojiet drošības noteikumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko