Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 9.-15. jūlijs

Nedēļas horoskops 9.-15. jūlijam.

AUNS. Galvenais koncentrēties kārtējam darbam vai mierīgai atpūtai. Pašsajūta un garastāvoklis būs atkarīgi no jūsu atvērtības cilvēkiem. Būtu vēlams svarīgu darba dokumentāciju uzticēt zinošam cilvēkam, var kaitēt likumu nepārzināšana. Necentieties strīdā aizvainot pretējo pusi; neatraidiet piedāvāto finansiālo palīdzību. Vēlams atturēties no alkohola lietošanas. Konfliktu ģimenē var radīt dzīvesbiedra nepamatotie tēriņi vai jūsu ilgā prombūtne. Mēģiniet izrunāties un panākt saprātīgu vienošanos. Esiet iecietīgs pret atvasēm, ar bērniem attiecības veidojiet gudri un mierīgi.

VĒRSIS. Māks nogurums un apātija. Nepieļaujiet strīdus nesen izveidotajās attiecībās. Aktīvi realizējiet plānus, kaut uz kādu laiku būs jāatliek jau iesāktā projekta realizācija. Pretēji solītajam pašlaik nav gaidāms algas paaugstinājums – tiks tērēti ietaupījumi. Nav ieteicams ne pirkt, ne pārdot nekustamo īpašumu, ne arī ņemt kredītu. Uzklausiet un nopietni apdomājiet drauga padomu. Attiecībās ar atvasēm esiet devīgs, bet ne izšķērdīgs. Pašlaik svarīga ir sirsnības un labestības pilnas gaisotnes uzturēšana mājās. Būs jārisina ar mājokļa komforta uzlabošanu saistīti jautājumi.

DVĪŅI. Pietiks spēka aktīvi darboties. Turpiniet iesākto, kaut tas prasīs vairāk laika un uzmanības, nekā bijāt plānojis. Jebkurā jomā būs nepieciešama neatlaidība un caursišanas spējas. Panākumi nāks ar vēlmju ierobežošanu. Paļaujieties uz saviem spēkiem, nevis uz atbalstu no malas. Preces pasūtīšana internetā būs saistīta ar uztraukumiem. Neatbalstiet intrigantus. Nav vēlams celt lielus smagumus. Ieprieciniet mīļotos ar gaišu noskaņojumu. Neignorējiet epidemioloģiskos noteikumus; neplānojiet atpūtu ārzemēs – pēkšņi mainītie ceļošanas noteikumi var kavēt iespēju atgriezties mājās.

VĒZIS. Mierīgs, saules nogurdināts periods. Mīļotais cilvēks var spert pārsteidzīgu soli – esiet saprotošs un sniedziet atbalstu. Neļaujiet attīstīties briestošam konfliktam. Vēlams laikus novērst iespējamos sarežģījumus. Ar vērienu kārtosit darba problēmas, realizēsit aktuālas ieceres. Pacentieties ar vissvarīgākajiem uzdevumiem tikt galā noteiktajā termiņā. Var paļauties uz sadarbības partneru atbalstu. Radīsies izdevīga iespēja gūt peļņu. Veselība prasīs nepārtrauktu uzmanību, bet sīka slimība neieilgs. Dzīvesbiedrus satuvinās atbalsts un saprašanās. Atvases būs izpalīdzīgas un darbīgas.

LAUVA. Šķitīs, ka šis laiks nav jums labvēlīgs, taču tas tā nav. Pavisam drīz būs iespēja uz visu paraudzīties ar gaišu skatu. Attiecībās miers un harmonija, labestīgs noskaņojums. Projektu realizēšana gan ies kā pa šķēršļu joslu. Svarīgi nesteigties ar nozīmīgu lēmumu pieņemšanu. Panākumi jebkurā jomā atkarīgi no iecietības un spējas pārliecināt. Tiks augstu novērtēta taktiska izturēšanās pret cilvēkiem. Neatraidiet vēlmi jums draudzīgi palīdzēt. Radīsies vēlēšanās izmantot atlaides un izdarīt vasarīgus pirkumus. Ļaujieties vilinājumam, atslēdzieties no ikdienas steigas un uztraukumiem! 

JAUNAVA. Enerģiski turpiniet iepriekš iesākto. Jūtu dzīvē uzradies mākonītis ātri izklīdīs. Valdiet emocijas, risinot sarežģītas lietas. Darbiem var traucēt pļāpība. Novērsiet paviršības kļūdas, esiet uzmanīgs. Plānotais var tikt aizkavēts jauno noteikumu dēļ. No jums neatkarīgas situācijas dēļ iespējama kāda ķibele darbā vai mājās, taču tas nesabojās garastāvokli. Gatavosities veikt dažādus uzlabojumus dzīvoklī, bet lielā aizņemtība kavēs realizēt iecerētos darbus. Nedaudz pietrūks arī līdzekļu. Nesaasiniet attiecības ar dabas apstākļu saērcinātajiem mājiniekiem. Lai mājās valda miers.

SVARI. Necentieties ar joni ieviest skaidrību attiecībās. Esiet pacietīgs, atturieties no saldu piedāvājumu izteikšanas. Solīto var nākties nožēlot. Darbā notikušās pārmaiņas jūs neskars. Plānus kaliet uzmanīgi, noskaidrojiet padarīto darbu atalgojuma pusi. Rēķiniet, domājiet, apspriedieties. Nepārzinot jomu, var rasties sarežģījumi nesaprasta likuma dēļ. Pirms lemjat tiesāties, mēģiniet notikušo vērst par labu miera ceļā. Tagad it kā var rīkoties brīvāk, tomēr visu dariet ar apdomu. Lai kāda būtu oficiālā versija, rūpējieties par savu un mīļo cilvēku veselību. Kopā esot, uzturiet pozitīvu gaisotni. 

SKORPIONS. Pieaugs enerģija un dzīvesprieks. Dariet ierastus darbus, nenomokiet sevi ar dzīves jēgas meklējumiem, labāk pievērsieties privātajai dzīvei. Sirsnība attiecībās. Lolojiet tuvo cilvēku. Darbojieties saskaņā ar savām iespējām, paveiciet pašus neatliekamākos darbus. Organizatora dotības un zināšanas ļaus uzlabot finansiālo stāvokli. Kultūras pasākuma apmeklējumam var būt kāds negaidīts šķērslis. Sargājieties no ilgstošas uzkavēšanās saulē – tas attiecas uz visu vasaru. Ieteicama aknas saudzējoša diēta. Ģimenē nogurdinošas sadzīviskas rūpes. Nevelciet vezumu viens pats, mēģiniet visu darīt kopā.

STRĒLNIEKS. Labs periods – piemērots laiks gan darba lietām, gan personiskās dzīves likstu noregulēšanai. Noskaidrosies pārpratumi, var nostiprināties ilgotās attiecības. Ja vien nebūsit pārlieku ambiciozs, gaidāmi jauni kontakti, veiksmīgas idejas. Priecājieties par visu! Finanšu lietās atturieties no neapdomīgas steigas. Kāds darbs var tikt atlikts uz vēlāku laiku, bet jums tas nāks par labu. Pārliecināsities, ka uz jauno kolēģi var paļauties pilnībā. Nenocietiniet sirdi pret cilvēku, kurš kļūdījies. Steigā pārcirstas saites vēlāk nebūs atjaunojamas. Domājiet. Atvases būs ļoti impulsīvas un steidzīgas.

MEŽĀZIS. Periodā ne attiecībās, ne darbā nekas nenāks viegli. Saglabājiet mieru, pacietību un pašcieņu. Esiet uzmanīgs pret apkārtējiem, jo cilvēki būs nervozi, pat par sīkumiem ātri apvainosies. Kāds piedāvājums var radīt jaunas iespējas, taču nesteidzieties uzreiz mainīt darbu – arī pašreizējā vietā apstākļi var vērsties jums par labu. Saudzējiet veselību, var izpausties novārtā atstāta kaite. Izmantojiet šo laiku, ēdienkartē katru dienu iekļaujot pašmāju dārzeņus, augļus un ogas. Atvases meklēs dzīves jēgu, dosies pretī jauniem apvāršņiem. Palīdziet, kad tiek lūgts padoms.

ŪDENSVĪRS. Pretrunīgas izjūtas. Enerģijas mazināšanās bremzēs vēlmi aktīvi darboties. Pietaupiet spēkus – tie drīz ļoti noderēs. Laiks maz piemērots mīlestības attiecībām. Nav vēlams risks nevienā jomā. Jauni profesionāli piedāvājumi liks sasparoties. Nesūkstieties par to, kā pietrūkst. Nepaļaujieties uz laimēšanos, it īpaši naudas lietās. Materiālā situācija sakārtosies, ja par to mazāk domāsit. Neplānojiet būtiskus pasākumus cilvēku pulkā. Draugi no jums gaidīs palīdzību, taču pašam var būt nepieciešams morāls atbalsts. Vēlams atturēties no fiziskas pārpūles. Sargājiet atvases no azartiskas rīcības. 

ZIVIS. Dzīvesprieks un enerģija. Augšup ceļošas emocijas, bet arī garastāvokļa svārstības. Nolieciet malā patmīlību un egoismu. Priecājieties par to, kas jums dāsni dots. Jutīsieties pašpietiekami savās mājās. Malā noliktie darbi tomēr jundīs prātu. Dzims vērtīgas idejas. Labvēlīgs laiks redzesloka paplašināšanai, grāmatu lasīšanai. Savu tiesu laika prasīs vasaras pilnbriedā esošais dārzs. Pievērsiet uzmanību saskarsmei ar dzīvesdraugu, izrunājiet sasāpējušo divatā. Ar labu gribu viss nokārtosies. Neturieties pie tā, kas jūs nomāc. Esiet piesardzīgs, gan sportojot, gan sēžot pie auto stūres.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko