Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Porziņģa pirmais NBA "darbaudzinātājs" Entonijs vēlas aizvadīt atvadu sezonu

ASV basketbolists Karmelo Entonijs grib aizvadīt vēl vienu sezonu Nacionālajā basketbolā asociācijā (NBA), lai pienācīgi atvadītos no līgas, otrdien vēstīja Bleacher Report.

Intervijas laikā rīta šovā The Breakfast Club treneris Kriss Briklijs pastāstīja, ka desmitkārtējais All Star mača dalībnieks vēlas atgriezties līgā, lai vēlreiz izbaudītu uzvaru prieku.

Treneris apliecināja, ka viņa aizbilstamais joprojām ir pamatpiecinieka cienīgs: "Šajā situācijā - jā. Ja atceraties Alenu Aiversonu, viņš bija līdzīgā situācijā. Viņš savā karjerā nonāca tādā punktā, kad klubi domāja apmēram tā: "Viņš gribēs tādu lomu, tāpēc mēs labāk turēsimies no viņa pa gabalu." Es domāju, ka tas ir tas, kas šobrīd notiek ar Melo. Viņš pilnīgi noteikti ir labāks par 60-70 procentiem NBA spēlētāju."

"Man liekas, ka klubiem ir bail no "es gribu būt zvaigzne" vai "es gribu šo". Tomēr šis nav tas gadījums. Melo vienkārši vēlas aizvadīt savu pēdējo sezonu, atvadu sezonu. Tā, kā to izdarīja Dveins Veids. Samainīties krekliem. Entonijam ir bijusi lieliska karjera. Viņš noteikti būs Basketbola slavas zālē. Tāpēc cerams, ka viņš šosezon atkal spēlēs NBA," skaidroja Briklijs.

Bez desmit dalības reizēm All Stars spēlēs Entonijs 2013.gadā ir bijis līgas rezultatīvākais spēlētājs, kā arī ASV izlases sastāvā kļuvis par trīskārtēju olimpisko čempionu (2008., 2012., 2016.) un izcīnījis bronzas medaļu 2004.gada olimpiskajās spēlēs Atēnās, kā arī 2006.gada pasaules čempionātā.

Entoniju var uzskatīt arī par pirmo šī brīža Latvijas labākā basketbolista Kristapa Porziņģa darbaudzinātāju laukumā Ņujorkas Knicks sastāvā, kur abi spēlēja no 2015. līdz 2017.gadam.

Pēc tam Entonijs pārcēlās uz Oklahomsitijas Thunder, kur gan aizvadīja līdz tam mazrezultatīvāko sezonu karjerā - 78 spēlēs vidēji 16,2 punkti. Savukārt pagājušajā sezonā basketbolists devās laukumā vien desmit spēlēs, Hjūstonas Rockets kreklā gūstot vidēji 13,4 punktus. Drīz vien komanda paziņoja, ka Rockets un Entonija "ceļi šķiras". Janvārī viņu aizmainīja uz Čikāgas Bulls, tomēr laukumā Entonijs vairs nedevās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko