Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Nav jābaidās no neizdošanās! Dziedātāja Diona Liepiņa izdevusi jaunu singlu

Jaunā dziedātāja Diona Liepiņa pēc uzmirdzēšanas šova X Faktors krēslu izaicinājumā šajā pavasarī izdeva savu debijas singlu. Nu viņa nodod plašākam publikas vērtējumam jaunu dziesmu Neesi vainīgs un tās videoklipu, kurā pati ir ne vien aktrise, bet arī tā režisore.

Dziesmas Neesi vainīgs ideja radās jau pagājušajā gadā, tā tapa mirkļa iespaidā, vadoties pēc apkārt esošajiem notikumiem un apstākļiem pašas mūziķes dzīvē. Pat vissīkākā nianse dziesmas vārdos ir patiesais Dionas piedzīvojums, gūtā dzīves pieredze, ar ko viņa vēlas dalīties. Dziesma ir par sajūtām, par ilgām pēc kāda un tajā pašā laikā par sajūtu, cik labi ir kopā ar mīļoto cilvēku, ka vari viņam uzticēties, atvērties, būt tu pats. Taču, lai cik labi arī tu nejustos, tu tomēr domā par nākotni, un nereti tās rezultātā pārņem nedrošības sajūta, liekot mums saprast, ka bieži mēs pārtiekam tikai no cerībām un sapņiem, pazaudējot šo mirkli. “Nav jābaidās no neizdošanās! Un tieši tāpēc es no visas sirds novēlu ikvienam aizdomāties par to, cik patiesībā mēs esam stipri. Cilvēks bieži ļaujas savām bailēm, ļauj nespēkam ņemt virsroku, tādā veidā pat neapzinoties, cik viņš patiesībā ir stiprs un ko var paveikt,” atklāj Diona.

 

Neesi vainīgs vārdu un mūzikas autore ir pati Diona. Arī videoklipa režija ir viņas veidota, balstoties uz vārdiem dziesmā, notikumiem un atmiņām. Tajā tiek parādīta lielā pirmā mīlestība, galvenajās lomās iejūtoties Dionai un Ardim Avotiņam, kurš atveido viņas puisi. “Ir ļoti interesanti tēlot to, kas jau pirms kāda laika izdzīvots, pārdzīvots, un šī bija lieliska iespēja pārbaudīt pašai sevi un paraudzīties uz sevi no cita skata punkta. Videoklipa režiju vēlējos pēc iespējas pietuvināt dziesmas vārdiem, padarot to īpaši reālu. Viss, ko tajā redzat – tas viss ir ne tikai manis pieredzēts, bet izdzīvots tieši video redzamajās vietās. Šī klipa uzņemšana līdz ar to ļāva man saprast, ka viss tiešām ir beidzies, ka nav un nav pat vajadzīgi nekādi atkāpšanās ceļi, kas liktu no jauna skumt par pagātni. Dzīve ir šeit un tagad,” stāsta Diona.

Dziesmas producents ir Kaspars Maks, ar kuru kopā tapa arī Dionas debijas singls Dienu pēc dienas. Klipu filmēja un montēja Kristaps Kalabanovs, kurš īpaši izcēla divas no klipa idejām – greipfrūtu, kas simbolizē sirdi, kas tiek saplosīta kāda rokās, un grāmatu ar miltiem, parādot, kā viss vienā mirklī var izputēt gaisā, atstājot vien traipus. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko