Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

VIDEO: Samanta Tīna izdod dziesmu par mīlestību, kurai būt nav lemts

Mirkli pirms došanās rudenī ieplānotajā akustiski romantiskajā koncerttūrē “Vēstule Tev”, Samanta Tīna izdod dziesmu “Nav Nevienas Saules”. Tas ir smeldzīgs stāsts par abpusēju mīlestību, kam liktenis nav lēmis būt. Singlam tapis arī noskaņu veidojošs liriku videoklips.

“Šīs dziesmas stāsts ir par diviem cilvēkiem, kuri ir patiesi iemīlējušies, taču viņiem nav lemts būt kopā. Dvēseliskā, emocionālā ziņā abi vienmēr paliek vienoti, taču liktenis viņiem ir nelabvēlīgs, un šīm attiecībām nav lemts būt. No vienas puses tas ir skaisti, jo mīlestība, atmiņas un pieredze par kopā pavadīto laiku ir mūžīgas, bet no otras puses skumji, sāpīgi, ka liktenis šīm attiecībām ceļus šķīris! Tas ir tāpat kā tad, kad tev ir sapnis, par ko tu sapņo mūžam, bet apzinoties, ka tev nekad to nepiepildīt likteņa pavērsienu dēļ, rodas neizpratne un rūgtums. Tad paliek jautājums – kāpēc tam vispār vajadzēja notikt, kāpēc lemts bija satikties diviem cilvēkiem, piedzīvot ko neatkārtojamu, ja tam nav lemts dzīvot? Šis stāsts ir par sāpīgi skaisto, mūžīgi paliekot vienam otra sirdī tam “īpašajam”, bet diemžēl nesasniedzamajam,” stāsta Samanta.

 

Dziesmas “Nav Nevienas Saules” vārdu autori ir Samanta Tīna un Grafomāns (Artūrs Breģis), bet mūziku sarakstījis bītmeistars Marks Spruģevics (Mauriks) sadarbībā ar Grafomānu. Singlam tapis arī vizuāli skaists sajūtu videoklips. Tas ir liriku video, par ko Samanta pateicas producentu kompānijai “film naked”, kura ir izdarījusi brīnišķīgu un profesionālu darbu.

Atgādinām, ka jau 19. oktobrī Samanta Tīna turpinās ceļojumu pie saviem klausītājiem akustiskajā koncerttūrē “Vēstule Tev”, kuru aizsāka 2023. gada nogalē ar pilnībā izpārdotiem koncertiem. Koncerti tiks veidoti ļoti romantiski, atklāti, privāti, sveču gaismā. Tie būs ļoti uz “Tu” vērsti koncertstāsti, ko Samanta divatā ar pianistu Haraldu Stenclavu nodos klausītājiem. Rīgas noslēguma koncertu papildinās īpašais viesis Rihards Zaļupe un Gongu skaņu ceļojumā būs iespēja doties kopā ar Nilu Raumani.

Koncertu datumi:

  • 19.10. - Mazmežotnes muiža
  • 26.10. - Koncertzāle “Valmiera”
  • 27.10. - Lūznavas muiža, Rēzeknes novads
  • 02.11. - Alūksnes KC, Alūksne
  • 23.11. - Pārventas bibliotēka, Ventspils
  • 30.11. - Krustpils pils
  • 7.12. - Koncertzāle “Klavins Piano”, Kuldīga
  • 27.12. - “Splendid Palace”, Rīga

Links uz biļešu iegādi: https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/muzika/samanta-tina-vestule-tev-90394/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko