Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Foto: Dž. Dž. Džilindžers uzņem Katrīnas Račko romāna Ekstāze ekranizējumu

Režisors Dž. Dž. Džilindžers filmēšanas laukumā pulcē talantīgu aktieru ansambli, kas būs redzams Karīnas Gleitneres (Račko) romāna Ekstāze ekranizējumā, ko skatītāji decembrī varēs redzēt uz lielajiem ekrāniem visā Latvijā.

Kinoteātros decembrī tiks demonstrēta pilnmetrāžas filma, bet pie Go3 skatītājiem tajā pašā mēnesī nonāks arī seriāls. Filmēšana noris vairākās autentiskās lokācijās kā, piemēram, Pāvilostā, Jūrkalnē, Andrejostā, fotostudijās un mākslas galerijās.

Stāsta centrā ir talantīga buduāra fotogrāfe Efeja, kuras laulība ir uz sabrukuma robežas, kad viņa satiek provokatīvo gleznotāju Eliasu, ar kuru attopas mežonīgas iekāres, seksuālo rotaļu un postošu melu virpulī. Kaisles uguns pāraug apmātībā, bet bauda mijas ar asarām, līdz Efeja saprot, ka sākotnēja viegluma vietā attiecības ar Eliasu viņu velk pagrimuma virzienā.

Galveno lomu atveido talantīgā aktrise un Imanta Kalniņa mazmeita Linda Kalniņa, kas studē režiju otrajā kursā, savukārt mākslinieku Eliasu atveido Valmieras drāmas teātra aktieris Eduards Johansons. Ekranizējumā būs redzami arī Signe Dancīte, Rihards Lepers, Telma Auziņa, Alberts Viegliņš, Lelde Dreimane un citi.

Seriāla producents ir Kristiāns Alhimionoks, savukārt režisora lomu uzņēmies Dž. Dž. Džilindžers, kuram erotikas un attiecību tēma nebūt nav sveša – Youtube blogā Dž. Spot un TV6 raidījumā Dziļi ar Džili viņš vadīja sarunas par tēmām, kuras Latvijas sabiedrībā publiski apspriest ir gatavs vien retais. Ekstāze autori sola atklātību un uzdrīkstēšanos, kādu vēl Latvijas TV skatītājs pašmāju seriālos un filmās nav redzējuši.

Filmas pirmizrāde kinoteātros paredzēta jau šī gada 1. decembrī, savukārt no 21. decembra Go3 televīzijā būs skatāms arī seriāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja