Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ķīpsalā notiks ikgadējā Latvijas Grāmatu izstāde

Izstāžu centrā Ķīpsalā no 26. līdz 28. februārim notiks Latvijas Grāmatu izstāde 2016, informēja izstāžu centra pārstāve Inese Libere. Latvijas Grāmatnieku ģilde, Latvijas Grāmatizdevēju asociācija un izdevēji ir parūpējušies par plašu kultūras programmu un jaunāko grāmatu prezentācijām.

Izstādes apmeklētājus priecēs gan grāmatu atvēršanas svētki, gan tikšanās ar iemīļotiem rakstniekiem, gan sabiedrības rezonansi izraisījušu notikumu diskusijas. Mazie lasītāji būs gaidīti bērnu izklaides istabā Millili, savukārt Grāmatu maiņas punkts, kā ik gadu, pulcēs tos, kuri novērtē iespēju iegūt sen kārotu grāmatu apmaiņā pret savu piedāvāto.

Latvijas Grāmatu izstādē 2016 savus apmeklētājus gaidīs populārie izdevēji – Jāņa Rozes apgāds, Zvaigzne ABC, Jumava, Dienas grāmata, Lauku Avīze, Mansards, Liels un mazs, Pētergailis, LU Akadēmiskais apgāds, RaKa, Avots, The White Book, Latvijas Grāmata, Madris, Annele un citi. Pašmāju izdevējiem pievienosies pārstāvji no Indijas, Krievijas un Turcijas.

Zvaigzne ABC izstādes pirmajā dienā aicina lasītājus uz labi zināmās īru rakstnieces Lūsindas Railijas jaunā romānu cikla pirmās grāmatas atvēršanas svētkiem. Par dzīvi, literatūru bērniem un pieaugušajiem, kā arī par Ukrainu stāstīs Jāņa Rozes apgāda uzaicinātais Tarass Prohasko. Romānu autore, plaši pazīstamā rakstniece Nora Ikstena, kuras Mātes piens ir kļuvusi par vienu no populārākajām grāmatām pēdējā laikā, savus cienītājus gaidīs sestdien. Bērniem un viņu vecākiem notiks tikšanās ar apgāda Pētergailis jaunāko bērnu grāmatu autoriem Inesi Pakloni, Māri Runguli, Ievu Samausku, Ingunu Cepīti un Juri Zvirgzdiņu būs kā brīnišķīgi, aizraujoši mirkļi.

Vairāk par plānotajiem notikumiem: www.bt1.lv

Izstādes darba laiks: 26. un 27. februārī no plkst. 10 līdz 18, 28. februārī no plkst. 10 līdz 17. Biļešu cena – 1 eiro, pensionāriem un invalīdiem, bērniem līdz 7 gadu vecumam un izstādes Skola 2016 apmeklētājiem – bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja