Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

ISSP skola aicina pieteikties divu gadu programmai

Līdz 24. jūlijam atvērta pieteikšanās ISSP skolas kursam Attīstot fotogrāfijas valodu – divu gadu neformālās izglītības programmai laikmetīgajā fotogrāfijā, ko vada Latvijā un starptautiski pazīstami fotogrāfi un mākslas eksperti. Nodarbības sāksies 2022. gada septembrī un ir paredzētas dalībniekiem ar priekšzināšanām.

ISSP skolas vakaru mācību programma Attīstot fotogrāfijas valodu piedāvā dalībniekiem interaktīvu, radošu un kritisku vidi, kurā attīstīt savu vizuālo valodu un individuālo pieeju fotogrāfijā. Strādājot pie dažādiem projektiem pieredzējušu pasniedzēju vadībā, studenti attīsta izpratni par fotogrāfiju kā laikmetīgās mākslas mediju. Programmā dalībnieki apgūst plašu zināšanu un iemaņu spektru – sākot no ieskata laikmetīgās fotogrāfijas norisēs, vēsturē un teorijā, līdz ar savu autorprojektu izstrādi un prezentāciju kopīgā dalībnieku noslēguma izstādē. Programmas ietvaros regulāri notiek arī vieslekcijas, kurās ar savu pieredzi dalās mākslinieki, dažādu radošo profesiju pārstāvji un eksperti. Nodarbības notiek darba dienu vakaros ISSP skolas telpā Rīgā, Berga Bazārā un programmas kopējais ilgums ir divi mācību gadi jeb 18 mēneši.

ISSP skola darbojas kopš 2011. gada, un tajā pasniedz Latvijā un starptautiski atpazīstami fotogrāfi – Iveta Gabaliņa, Ieva Epnere, Arnis Balčus, Vika Eksta, Ieva Balode, kuratori un mākslas zinātnieki Solvita Krese, Laine Kristberga, Maija Rudovska un Evita Goze, kā arī citi mākslas eksperti. Liela daļa studentu pēc programmas absolvēšanas turpina aktīvi darboties fotogrāfijā – vieni turpina apgūt fotogrāfiju ārzemju augstskolās, citi attīstījuši karjeru mākslas vai komerciālās fotogrāfijas jomā tepat Latvijā. Starp ISSP skolas absolventiem ir jau atpazīstami jaunie mākslinieki – Kristīne Krauze-Slucka, Annemarija Gulbe, Zanda Puče, Toms Harjo, Elīna Semane, Ieva Raudsepa, Kārlis Bergs un citi.

Līdz 30. jūnijam Berga bazārā, Elizabetes ielā 87, ir skatāma ISSP skolas 2022. gada absolventu izstāde Zem ādas. Izstādē redzamo jauno fotogrāfu darbos tiek pētīta attiecību fenomenoloģija dažādos kontekstos un paņēmienos. Izstāde ir atvērta no otrdienas līdz sestdienai, no 13.00 līdz 19.00. Ieeja bez maksas. Absolventu radītās darbu sērijas apskatāmas http://www.isspskola.lv/lv/absolventi/

Vairāk informācijas par programmu un pieteikšanos: www.isspskola.lv.

Pieteikšanās termiņš: 24. jūlijs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja