Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Kiwie izveidojis Eiropā pirmo NFT mākslas izstāžu telpu

Galerijā Centrs atklāta izstāžu telpa Kiwie Space, kas izveidota projekta Kiwie 1001 turpmākajām kolekcijām un jauno NFT mākslinieku atbalstam, informēja galerijas pārstāvji.

Izstāžu telpa Kiwie Space būs pieejama uz nenoteiktu laiku visiem apmeklētājiem bez maksas atbilstoši epidmioloģiskās drošības prasībām. Izstāžu telpā būs apskatāma Kiwie 1001 digitālā kolekcija, kā arī citu topošo vai jau pazīstamo NFT mākslinieku darbi.

Kiwie 1001 izziņo starptautisku digitālās mākslas konkursu visiem māksliniekiem, kuri ir ieinteresēti izstādīt savus NFT darbus plašākai publikai Galerijas Centrs Kiwie Space izstāžu telpā. Ar mākslas darbu iesniegšanas vadlīnijām un konkursa noteikumiem iespējams iepazīties www.kiwie1001.com.

Kiwie 1001 ir pasaulē pirmais gadījums, kad ar NFT palīdzību iespējams kļūt par nekustama ielu mākslasdarba īpašnieku. "Šis ir sirds projekts, kas dod enerģiju un nojauc robežas. Aicinu arī citus topošos un esošos māksliniekus lēkt iekšā "digitālās kriptomākslas vilcienā" un iesniegt savus digitālos mākslasdarbus Kiwie 1001 konkursā," saka Kiwie. Izstāžu telpa ir veidota ne tikai, lai atspoguļotu projekta Kiwie 1001 jaunākos kolekcijas darbus, bet arī lai iedvesmotu un veicinātu jauno mākslinieku iesaisti NFT mākslas pasaulē. "Mēs vēlamies sniegt iespēju jebkuram NFT māksliniekam parādīt savu talantu un pieteikt sevi digitālās mākslas pasaulei citā līmenī," piebilst mākslinieks.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja