Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

4. maijā Z studijā koncertēs Intars Busulis un Abonementa orķestris

4. maijā tiešraidē no Z studijas uzstāsies atraktīvais Intars Busulis un Abonementa orķestris. Koncerts būs vērojams LTV1, satura atskaņotājā REplay.lv un LTV Facebook kontos, informēja LTV pārstāvji.

Šogad 4. maijā aprit 30 gadi kopš Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas. Latvijas Televīzija kopā ar Kultūras ministriju piedāvā īpašu dāvanu svētku vakarā – Intara Busuļa un Abonementa orķestra uzstāšanos tiešraidē no Z studijas.

Sastādot 4. maija koncerta programmu, mūziķi kopā ar komandu domājuši, kā vakaru pavadīs skatītāji. Lai arī ciemoties nedrīkstam, varam svētku sajūtu radīt citādi – arī baudot attālinātu uzstāšanos un mēģinot "noķert" īsta koncerta sajūtu. Izskanēs gan pavisam jauni skaņdarbi no topošā albuma, gan labi zināmas un sirsnīgas melodijas no dažādiem mākslinieka daiļrades posmiem.

"Lai koncerts rosinātu svētku sajūtas un uz brīdi ļautu aizmirsties, padziedot līdzi vai pat uzdejojot," dziesmu izvēli pamato Intars Busulis. Abonementa orķestrī kopā ar Intaru tiešraidē muzicēs Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Gints Pabērzs, Edvīns Ozols, Kaspars Grigalis, Karīna Tropa, Vineta Elksne un Alise Kante-Onzule. Koncertā uz mazu sarunu par dzīvi un šo laiku mūziķus aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone.

Koncerts Z studijā ar Intaru Busuli un Abonementa orķestri skanēs 4. maijā plkst. 21.05 LTV1 un REplay.lv tiešraidē. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un REplay.lv Facebook lapās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja