Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Instrumenti koncertsērija - jau šonedēļ

Jau šo ceturtdien, 21. novembrī, Palladium koncertzālē sāksies grupas Instrumenti albuma Procrastination sešu šovu koncertsērija, informēja grupas pārstāve Līva Pētersone. Koncerti notiks arī 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī.

"Vizuāli un arī sajūtu ziņā koncerti tiks ieturēti albuma Procrastination noskaņās. Šajos sešos vakaros Palladium koncertzālē būs iespēja iekļūt aiz ādas mums un mūsu mūzikai. Tie būs īpaši muzikāli un uz maģiskām sajūtām balstīti koncerti. Jāpiemin, katrs koncerts būs nedaudz savādāks," stāsta grupas dalībnieks Reynsi jeb Reinis Sējāns.

"Mums ir ļoti paveicies sastapt fantastiskus cilvēkus, ar kuriem kopā strādājot viens otram pilnībā uzticamies," par koncertu tapšanu saka otrs muzikālā dueta pārstāvis Shipsi (Jānis Šipkēvics). "Koncerta scenogrāfisko daļu veido Uģis Olte, Lāsma Lagzdiņa un Kristpas Epners, savukārt Mārīte Mastiņa-Pēterkopa un Rolands Pēterkops rūpējas par mūsu skatuvisko tēlu. Īpaši novērtējam iespēju strādāt kopā Aināru Pastaru, kurš spēj darīt apbrīnojamas lietas ar gaismām un izdomā, kā tehniski visu novest līdz perfekcijai."

Koncertos uz Palladium skatuves līdzās Shipsi un Reynsi kāps vēl septiņi mūziķi – divi perkusionisti, bašgitārists, divi pūtēji un divas bekvokālistes. Instrumenti mūziķi atklāj, ka, viņuprāt, šie būs labākie koncerti grupas pastāvēšanas vēsturē.

Pāris dienas pirms koncertsērijas sākuma Instrumenti arī izdod singlu ar nosaukumu Poison Tree, kas balstīts uz 1794. gadā publicēto angļu dzejnieka Viljama Bleika dzejoli.

Grupas koncerti: 21., 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī koncertzālē Palladium. Ieeja no plkst. 19, plkst. 20 - iesildītāji (21., 22., 23. novembrī – Carnival Youth; 28., 29., 30. novembrī - Rick Fed’s Society), plkst. 21 uz skatuves - Instrumenti

Biļetes: Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja