Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Lielajā dzintarā koncertēs čellu trio Melo-M un Dināra Rudāne

12. septembrī plkst. 18 Liepājas koncertzālē Lielais dzintars skanēs Melo-M jaunākā koncertprogramma Pieci elementi, ko čellu trio radījis sadarbībā ar dziedātāju Dināru Rudāni, informēja koncerta rīkotāji.

"Beidzot esam īstenojuši programmu, par ko idejas mums gaisā virmoja jau pirms vairākiem gadiem, kad ar Dināru tikāmies dažādos muzikālos projektos. Jau toreiz sapratām, ka varētu kopīgi radīt jaudīgu crossover koncertprogrammu, kur balss, čelli un perkusijas ceļo vismaz piecos mūzikas žanros – sākot ar Mocartu un beidzot ar mūsdienu popa un roka mūziku," stāsta Melo-M līderis Kārlis Auzāns.

Jaunajā un muzikāli daudzveidīgajā koncertprogrammā Pieci elementi būs dzirdami dažādu žanru un noskaņu skaņdarbi. Koncertprogrammas nosaukums nav nejaušība. Tajā valda piecas dažādas mūzikas noskaņas – akadēmiskā mūzika, roks un popmūzika, latviešu autoru dziesmas, arī atsauces uz tautas jeb pasaules mūziku.

Uz skatuves kāps pieci mūziķi – kopā ar Melo-M čellistiem Kārli Auzānu, Miķeli Dobičinu un Jāni Paulu, kā ierasts, būs arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte, savukārt īpašā viešņa šajā programmā būs dziedātāja Dināra Rudāne.

Koncertprogrammas nosaukums ir saistīts arī ar kādu īpašu muzikālu pārsteigumu – Dināras Rudānes un Melo-M sadarbībā ir iestudēts skaņdarbs Dīvas deja, kas plašāk pazīstams no Lika Besona filmas Piektais elements un izceļas ar īpašu vokālo sarežģītību.

Programmā varēs dzirdēt arī grupas Queen dziesmu Who Wants To Live Forever, roka himnu Smoke On The Water, Enijas Lenoksas savulaik dziedāto Sweet Dreams, kā arī Volfganga Amadeja Mocarta Nakts karalienes āriju no operas Burvju flauta un vēl daudzus citus skaņdarbus.

Biļetes visās Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja